HR | EN

pogledaj u oblake travanj helsinki aviokarte

 

 

Croatia Airlines akcijom Pogledaj u oblake u mjesecu travnju vodi nas u:

  • Oslo već od 1 538 kn

  • Stockholm već od 1 521 kn

  • Helsinki već od 1 531 kn

 

Zašto otputovati u Oslo, Helsinki ili Stockholm?

 

Pogledajte u oblake i otputujte Croatia Airlinesom u Oslo. Očarat će vas zeleni trgovi s fontanama i parkovima, isprecjecani širokim ulicama. Ako je vaš izbor Helsinki, “Bijeli grad Sjevera“, posjetite Suomenlinna. Riječ je o Finskoj tvrđavi iz 18. stoljeća koja je na UNESCO-ovoj listi zaštićene svjetske baštine.

Akcija Pogledaj u oblake poziva nas i na putovanje u Stockholm. Ova švedska prijestolnica oduševit će vas svojim zelenim oazama, arhitekturom i otvorenošću. Idealan je za ljetno putovanje jer je sunce vječno – sumrak je samo od ponoći do tri ujutro.

 

Kada mogu putovati?

Izravni letovi iz Zagreba traju od početka svibnja pa sve do kraja listopada. Letovi se odvijaju nekoliko puta tjedno. Istražite sjever Europe!

 

Uvjeti aviokarte:

Minimalni boravak u jednoj od destinacija je 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 12 mjeseci od dana polaska. U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe i ručna prtljaga do 8 kg.

Promjene i refundacije izdane avionske karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Oslo, Helsinki i/ili Stockholm?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice.

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski. Za vas u ponudi imamo smještaj za sve tri destinacije i mnoge druge.