HR | EN

Pogledaj u oblake – aviokarte za Helsinki

 

aviokarte za helsinki

 

 

Mjesečna akcija našeg domaćeg avio prijevoznika Croatia Airlines – Pogledaj u oblake – tijekom rujna nudi povoljne cijene za Helsinki!

 

Kada mogu putovati?

Izravni letovi povezuju Zagreb-Helsinki do 25. listopada svaki utorak, četvrtak i nedjelju. Ne propustite bijeli grad sjevera koji je privlačan u svako doba godine.

 

 

Uvjeti aviokarte:

Minimalni boravak u Helsinkiju je 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 12 mjeseci. U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe i ručna prtljaga do 8 kg. Cijena aviokarte s predanom prtljagom do 23kg je već od 1 828 kn.

 

Promjene i refundacije izdane avionske karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Helsinki?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Za povoljan smještaj u Helsinkiju pošaljite upit svom putničkom agentu na aviokarte@aviokarte.hr!