HR | EN

Pogledaj u oblake – Barcelona i Lisabon

 

pogledaj u oblake barcelona i lisabon

 

 

Akcija Pogledaj u oblake vodi te tijekom listopada u europske top destinacije – Barcelona i Lisabon! Uvijek atraktivna turistička odredišta možete posjetiti tijekom cijele godine. Za Barcelonu letite četvrtkom i nedjeljom do 13. siječnja 2019., a ponedjeljkom i petkom letite za Lisabon do 14. siječnja. Otkrijte čari Lisabona, Kraljice mora, ili uživajte u arhitekturi i noćnom životu Barcelone.

 

 

Zagreb-Barcelona od 1228 kn

Zagreb-Lisabon od 1 354 kn

 

 

 

 

Uvjeti akcije Pogledaj u oblake Barcelona i Lisabon?

 

Akcijska cijena za Barcelonu i Lisabon vrijedi do kraja listopada za putovanja do 13. siječnja 2019. (za Barcelonu) i 14. siječnja 2019. (za Lisabon). Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak u Barceloni i Lisabonu za putovanje po akcijskoj cijeni je tri dana, a karta vrijedi 12 mjeseci od dana polaska. U cijenu aviokarte za Barcelonu i aviokarte za Lisabon uključena je ručna prtljaga do 8 kg. Predana prtljaga do 23kg nadoplaćuje se za oba smjera 300,00 kn za obje destinacije prilikom kupovine aviokarte.

 

Avio prijevoznik koji osigurava ugodno putovanje u Španjolsku i Portugal je Croatia Airlines, hrvatski zrakoplovni prijevoznik.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte za Španjolsku i Portugal?

Pogledaj u oblake Barcelona i Lisabon akcija je koja vrijedi do kraja listopada,  a aviokarte možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme  agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći najpovoljniji smještaj?

Za povoljan smještaj u Barceloni i Lisabonu pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila aviokarte@aviokarte.hr ili telefonski na 01 6329 100.