HR | EN

Pogledaj u oblake – akcija za ožujak

 

prag milano bukurešt aviokarte

 

Croatia Airlines nastavlja s mjesečnom akcijom Pogledaj u oblake. U ožujku su u ponudi povoljne aviokarte za:

  • Prag već od 1 083 kn
  • Milano već od 1 153 kn
  • Bukurešt već od 1 377 kn

 

Zašto otputovati u Prag, Milano ili Bukurešt?

 

Pogledajte u oblake i otputujte Croatia Airlinesom u Prag, jedan od najljepših europskih gradova. Prošetajte Starogradskim trgom ili Václavskim náměstíma te uživajte u praškom suncu. Očekuje vas i Milano, moderan i najveći grad sjeverne Italije. Ne propustite posjetiti najpoznatiju milansku znamentost – katedralu Duomo. Tu je i Bukurešt, glavni grad Rumunjske. Još ga nazivaju i Parizom Istoka. Preporučujemo da izdvojite jedan dan za izlet u dvorac Peleš i dvorac Bran.

 

Kada mogu putovati?

Izravni letovi iz Zagreba traju od početka svibnja pa sve do kraja listopada. Rezervirajte barem jedan vikend i otputujte direktnim letom.

 

Uvjeti aviokarte:

Minimalni boravak u jednoj od destinacija je 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 12 mjeseci. U cijenu aviokarte uključene su sve pristojbe i ručna prtljaga do 8 kg.

Promjene i refundacije izdane avionske karte nisu moguće. Preporučamo sklapanje osiguranja prilikom kupnje aviokarte za bilo koju destinaciju. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona.

 

Kako mogu kupiti aviokartu za Milano, Prag ili Bukurešt?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski. Za vas u ponudi imamo smještaj za sve tri destinacije i mnoge druge.