HR | EN

Pogledaj u oblake – vidiš li ove izvrsne cijene do kraja lipnja?

 

pogledaj u oblake prag

 

 

Pogledaj u oblake za lipanj donosi nam izvrsne cijene za putovanja do kraja godine. Destinacije koje su ovaj mjesec na akciji:

 

 

Prag već od 962 kn

Stockholm već od 1 398 kn

Sankt Petersburg već od 1 484 kn

 

 

 

Direktni letovi Zagreb-Prag, Zagreb-Stockholm i Zagreb-Sankt Petersburg lete više puta tjedno. Osim izvrsne cijene, za ugodnost na letu brine se hrvatska aviokompanija Croatia Airlines.

 

Posjetite drugi po veličini grad Rusije, Sankt Petersburg i saznajte zašto je i jedan od najljepših gradova. Posjetite Ermitraž i Marijansko kazalište, uživajte u Bijelim noćima po kojima je Sankt Petersburg poznat. Uživajte u ruskom baletu i ruskoj arhitekturi.

 

Croatia Airlines akcijom Pogledaj u oblake za lipanj nam donosi i Stockholm. Skandinavska prijestolnica te glavni i najveći grad Švedske posjetite u lipnji i proslavite najdulji dan u godini. Od znamenitosti u Stockholmu posebno ističemo metro koji je cijelom dužinom oslikan. Zamislite 110km metroa koji predstavlja i umjetničku izložbu. Od 100 postaja metroa, više od 90 ih je oslikano, ukrašeno skuplturama, instalacijama i ostalim umjetničkim dijelima. Od 1950. godine više od 150 umjetnika ostavilo je trag na stokholmskom metrou.

 

I najpovoljnija cijena aviokarte za ovu akciju je ona za zlatni grad – Prag. Prošlost ovog grada ostavila je dubok trag na njegovoj sadašnjosti te oduševljava turiste iz cijelog svijeta. Ako ste već i posjetili Prag, ovo je prilika za otkrivanje novih znamenitosti, detalja i skrivenih kutova češke prijestolnice. Uvijek je lijepo prošetati se Starogradskim trgom, Václavskim náměstíma ili Karlovim mostom…

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 30. lipnja ili isteka raspoloživih mjesta. Karta vrijedi za putovanja do kraja 2018. i avioprijevoznik je Croatia Airlines.

 

Akcija cijena vrijedi za boravak na destinaciji minimalno 3 dana, idealno za produženi vikend. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U cijenu nije uključena predana prtljaga do 23kg, moguće ju je nadoplatiti.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Europi?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.