HR | EN

Nova destinacija za Irsku s Croatia Airlines – DUBLIN

 

aviokarte za dublin

 

Dublin baš kao i cijela država Irska – neće vas razočarati! Sve što trebate je kupiti aviokartu i pojaviti se tamo!

 

 

Što posjetiti u Dublinu?

 

Dublin je glavni i najveći grad Irske, jedan od četiri irska grada koja kao pravi svjetski putnik morate posjetiti. Putovanje u Dublin isplanirajte brzo, ali tamo ne žurite. Dublin je prepun znamenitosti, povijesti i legendi ne manjka, ali ni pubova i dobre pive. Irci dosta psuju, naviknite se na to, slično je i s naglaskom. To je izazov za savladati i razmijeti, ali ne pokušavajte vi sami govoriti na taj način.

 

Irska je zemlja Jamesa Joyce, Oscara Wilde, Samuela BeckettaTrinity koledž mjesto gdje se osim najpoznatijih irskih, ali i svjetskih književnika, susreće znanje, kultura i povijest. Trinity koledž nalazi se u Grafton ulici, obiđite ga svakako u jednoj od pješačkih tura i posjetite Staru knjižnicu koja će vas ostaviti bez daha.

 

Dublin, što u prijevodu znači „crni bazen“, predstavlja i raj za sve ljubitelje pive. Grad ima preko 600 pubova, a najstariji je Brazen Head otvoren još davne 1198. godine. Nemojte kupiti aviokartu za Dublin, a ne posjetiti jedno od ovih mjesta jer u njima se krije Irska.

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte za Dublin?

Trenutno aviokarte nisu na akciji, ali se mogu već sada kupiti. Budući da je ovo prvi put da je Croatia Airlines uvela direktan let za Dublin, nemojte dugo čekati. Cijena ovisi o raspoloživosti mjesta na letu, a ne želite ostati bez dobre cijene. Provjerite već sad cijenu na željene datume.

 

 

Kada je moguće putovanje u Dublin?

Riječ je o novoj sezonskoj liniji Croatia Airlines. Aviokarte za Dublin možete kupiti za vrijeme putovanja od 3. svibnja do 28. listopada 2018. godine. Ovo je idealno vrijeme za Irsku, ali svakako ponesite i kišobran!

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Direktan let uveden je za letove četvrtkom i nedjeljom. U početnu cijenu od 1604,00 kn uračunata je ručna prtljaga do 8kg. Ukoliko želite dodati predanu prtljagu do 23kg u oba smjera, cijena je za 309 kn viša. Promjene datuma putovanja su moguće, ali refundacija nije.

 

Zato preporučamo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa! Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila/telefona. Minimalan boravak u Dublinu koji Croatia Airlines omogućava je 3 dana, a maksimalno koliko karta vrijedi je 12 mjeseci.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

 

Možete sami napraviti rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili poslati upit emailom. Kada se odlučite za kupnju aviokarte, možete istu izvršiti uplatom na račun, kreditnom karticom ili dolaskom u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kroz naše radno vrijeme trudimo se omogućiti vam brzu i laku kupovinu aviokarte u svako vrijeme.