HR | EN

jeftini letovi iz dubrovnika

 

Jeftini letovi iz Dubrovnika za Veneciju i München dostupni su u srpanskoj akciji Pogledaj u oblake.

 

 

Rezerviraj aviokarte Dubrovnik-München

 

Rezerviraj aviokarte Dubrovnik-Venecija

 

 

U srpnjskoj akciji Pogledaj u oblake otputujte u grad mostova, kanala i filmskih scena. Posjetite Veneciju, plutajući grad gdje je glavno prijevozno sredstvo gondola, a ulice su kanali. Preporučamo i otok Burano, malo ribarsko selo gdje vas male kuće duginih boja neće ostaviti ravnodušnim.

 

 

Srce Bavarske posjetite direktnim letom Dubrovnik-München. Idealan je za vikend putovanje, a i kao polazište za istraživanje Bavarske. Savjetujemo posjet dvorcu Neuschwanstein koji je poslužio kao uzor dvorca u Disneylandu. Omiljeno turističko odredište godišnje posjeti oko 1,4 milijuna turista. Provjerite kako doći i kako kupiti ulaznice za dvorac.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za let iz Dubrovnika

 

U cijenu povratne aviokarte s polaskom iz Dubrovnika uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 31. srpnja ili isteka raspoloživih mjesta. Karta vrijedi za putovanja 31. listopada 2018.

 

Akcija cijena vrijedi za boravak na destinaciji minimalno 3 dana. Karta vrijedi 12 mjeseci nakon dana polaska. U cijenu nije uključena predana prtljaga do 23kg, moguće ju je nadoplatiti.

Jeftini letovi iz Dubrovnika za Veneciju i München su izravni i avioprijevoznik je domaća kompanija Croatia Airlines.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, no refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako kupiti i rezervirati jeftine aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Veneciji ili Münchenu?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.