HR | EN

 

Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom i u studenom vam nudi povoljnije cijene aviokarata iz hrvatskih gradova za europske prijestolnice – Beč, München i Frankfurt. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Beč i München možete kupiti po cijeni već od 109 eura, a za letove iz Zagreba u Frankfurt već od 119 eura.

 

U predstojeće adventsko doba, u Beču, Münchenu i Frankfurtu, očekuju vas već tradicionalni božićni sajmovi praćeni mnogim događanjima. Stoga, odaberite svoje odredište i uživajte u njegovim znamenitostima i osobitostima.

Svoje putovanje možete realizirati u razdoblju od 28. studenog do 24. ožujka 2018. godine.

 

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni
razred FlyEasy i pristojbe zračnih  luka. Naknada za izdavanje karte nije uključena u cijenu.

 

VAŽNO Preporučujemo kupnju aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Čuvanje rezervacija po akcijskoj cijeni (zbog uvjeta avio prijevoznika), nažalost nije moguće. Svakako preporučujemo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa!

 

Radno vrijeme agencije:

  • radnim danom od 08:00 do 22:00 sata
  • subotom od 09:00 20:00 sati
  • nedjeljom i praznikom od 09:00 do 17:00 sati
  • podrška: 06-24h – svaki dan (putem e-maila)