HR | EN

Pogledaj u oblake – Mostar, Sarajevo, Skoplje

 

aviokarte zagreb-mostar zagreb-skoplje

 

I ovaj mjesec Croatia Airlines akcijom Pogledaj u oblake nudi povratne aviokarte po promotivnim cijenama za popularne destinacije:

 

Mostar od 813 kn

Sarajevo od 962 kn

Skoplje od 962 kn

 

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Prošetajte Baščaršijom, počastite se baklavom ili dobro poznatom sarajevskom kavom.

 

Svaki dan možete poletiti linijom Zagreb-Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj gastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas također raširenih ruku. A zaputiti se možete i na obližnje Ohridsko jezero.

 

Poletite i na novoj liniji Zagreb-Mostar, četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb,  petkom i ponedjeljkom. Letovi će se u iste dane obavljati i tijekom zime.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu aviokarte za Zagreb-Mostar, Zagreb-Skoplje i Zagreb-Sarajevo uključene su sve pristojbe i ručna prtljaga do 8kg. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, dok refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, te nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je tri dana, karta vrijedi 12 mjeseci od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte tijekom svibnja 2018., a putovanje je moguće ostvariti do kraja godine. Cijena se odnosi na povratnu avionsku kartu.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.