HR | EN

Sjeverna Amerika – 7 gradova za posjet

 

sjeverna amerika 7 razloga za posjet

 

Malo je kontinenata i država za koje mislimo da ih dobro poznajemo kao što je slučaj sa Sjevernom Amerikom. Treći najveći kontinent u svijetu poznat nam je iz mnogobrojnih televizijskih serija, emisija, filmova. Sjeverna Amerika ima brojne znamenitosti, od Kipa Slobode do Traga slobode u Bostonu svima su itekako poznate, ali kroz mali ekran.

 

U suradnji s francuskim avioprijevoznikom Air France nudimo 7 gradova, naših 7 razloga za posjet Sjeverne Amerike po akcijskoj cijeni. Doživite Sjevernu Ameriku na svoj način i upoznajte kultne znamenitosti.

 

 

Zagreb-Boston već od 4 596 kn

Zagreb-Chicago već od 4 194 kn

Zagreb-Houston već od 4 999 kn

Zagreb-New York već od 4 738 kn

Zagreb-Miami već od 4 599 kn

Zagreb-Montreal već od 4 842 kn

Zagreb-Toronto već od 5 030 kn

 

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Sjevernu Ameriku

 

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. Predana prtljaga do 23kg naplaćuje se po smjeru. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti 13. kolovoza 2018. , a vrijedi za putovanja od 1. listopada 2018. do 30. travnja 2019.

 

Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 6 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska. Za Sjedinjene Američke Države potrebna je viza o kojoj možete saznati više ovdje. Hrvatski državljani moraju se prijaviti za ulazak u Kanadu što možete napraviti preko ove poveznice.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, a refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj u Sjevernoj Americi?

Za izvrstan i povoljan smještaj upit možete poslati na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u kratkom roku.