HR | EN

Oh lala! Romantični Pariz od 1246 kn

 

 

Air France ima izvrsnu ponudu za putovanje iz Zagreba. Za 1246kn pogledajte neizostavni Eiffelov toranj, slikajte se ispod Slavoluka pobjede, posjetite muzej Louvre ili prošećite Seineom pod romantičnim pariškim nebom.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu povratne aviokarte iz Zagreba u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe. Promjene datuma na izdanoj karti nisu moguće, kao ni refundacije u slučaju otkaza putovanja. Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja. Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja, a za sva pitanja nas slobodno kontaktirajte.

 

Minimalan boravak na destinaciji za putovanje po akcijskoj cijeni je 3 dana, karta vrijedi tri mjeseca od dana polaska. Akcija vrijedi za kupovinu povratne aviokarte do 10. rujna, a putovanje je moguće ostvariti 01. listopada 2018. do 31. ožujka 2019.

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Kupite avionsku kartu dok traju niske cijene na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

 

Kako pronaći smještaj na željenoj destinaciji?

Povoljan smještaj možete pronaći upitom našim djelatnicima putem emaila aviokarte@aviokarte.hr ili telefonski.