HR | EN

Kada putovati na Mauricijus?

 

kada putovati na mauricijus

 

Mauricijus je otok iz raja! Prekrasne plaže, sunce, palme, dupini, idealno za surfere, priroda, romantični zalasci sunca… sve to vas čeka i još više na Mauricijusu.

 

 

Kada putovati na Mauricijus?

 

Smješten u Indijskom oceanu s ugodnom temperaturom idealan je za plivanje i morske aktivnosti. Viza za Mauricijus za hrvatske državljane nije potrebna, a mjesec veljača je najtopliji u godini. Ljeto na Mauricijusu traje od listopada do travnja, što ga čini izvrsnom destinacijom za posjet u našim zimskim mjesecima. Ljubitelji ronjenja mogu doći između siječnja i ožujka kada je voda najjasnija, a za uživanje u pecanju putovanje na Mauricijus planirajte do kraja travnja.

 

Putovanje po akcijskoj cijeni možete ostvariti baš u vrijeme kada je visoka sezona za Mauricijus: od 01. siječnja do 30. lipnja 2019.

 

 

Uvjeti kupnje avionske karte za Mauricijus

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i sve pristojbe zračne luke. U cijenu je uključena i predana prtljaga do 23kg. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 02. kolovoza 2018., a mjesta su ograničena.  Prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni potrebno je ostati minimalno 3 dana na željenoj destinaciji. Karta vrijedi 3 mjeseca nakon dana polaska.

 

Promjene na izdanoj karti su moguće, a refundacija izdane karte nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

Kako mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj na Mauricijusu?

Za smještaj šaljite nam upite na aviokarte@aviokarte.hr i dobit ćete ponudu u najkraćem mogućem roku.