HR | EN

 

U suradnji s Air France KLM-om vodimo vas u Sjevernu Ameriku

 

Istražite Montreal i Toronto u Kanadi, najvećoj državi u Sjevernoj Americi, a Novi Svijet ćete potpuno upoznati u Las Vegasu i New Yorku.

 

 

Toronto vizual, Toronto već od 1400 kuna, Toronto jeftine avio karte, putovanje za Toronto

Toronto

Najveći grad Kanade i glavni grad kanadske provincije Ontario, nalazi se samo na sat vremena vožnje do moćnih slapova Nijagare. U samom Torontu možete uživati u izvanrednim okusima i mirisima na poznatoj tržnici St. Lawrence koja je poznata kao nezaobilazna gastronomska destinacija. Posjetite i najvišu građevinu Toronta, CN toranj, visoku preko 500 metara, gdje možete testirati svoj strah od visine stojeći na vidikovcu sa staklenim podom.

 

New York vizual, New York već od 1400 kuna, New York jeftine avio karte, putovanje za New York

New York

Prava urbana džungla i grad koji nikad ne spava, jedan je od najvećih gradova zapadne hemisfere. O New Yorku znamo svi ponešto, no nikako nemojte propustiti šetnju Centralnim parkom, oslikani strop željezničke stanice Grand Central, Empire State Building i neizostavni Kip slobode koji možete i vidjeti dok se vozite trajektom do otoka Staten. Nikako nemojte zaobići Metropolitan, a ulovite i kartu za neku od predstava na Broadwayu.

 

Las Vegas vizual, Las Vegas već od 1400 kuna, Las Vegas jeftine avio karte, putovanje za Las Vegas

Las Vegas

Najveći grad Nevade, nalazi se usred pustinje, a poznat je kao središte svjetske kockarske industrije. To je grad pun svjetla, blještavila i raznoraznih reklama u kojem se možete brzopotezno oženiti što će vas koštati samo 77 američkih dolara. Zanimljivo je da je znak Welcome to Las Vegas koji svi poznajemo iz američkih filmova, udaljen od samog grada Vegasa nešto preko 6 kilometara i nalazi se u mjestu Paradise.

Montreal vizual, Montreal već od 1500 kuna, Montreal jeftine avio karte, putovanje za Montreal

Montreal

Najveći grad u kanadskoj provinciji Quebec, osim što je kulturna prijestolnica Kanade, poznat je i kao jedan od 10 najčišćih gradova na svijetu. Montreal je ljeti grad festivala, pa možete posjetiti razne muzičke i filmske festivale te osjetiti veselu atmosferu na ulicama i prošetati kineskom četvrti. Ovaj grad ima neodoljiv francuski šarm, a pogled na sam grad s visina gradskih pluća grada, Mont Royala, oduzet će vam dah.

 

Rezerviraj

 
 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i smještaj.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Minimalan i maksimalan boravak?

Minimalan boravak prema akcijskoj cijeni je 7 dana, a maksimalan boravak 3 mjeseca.

 

Uvjeti akcije

Akcija vrijedi za polaske iz Zagreba.

U cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga.
Akcija traje do 10. lipnja 2019. do 18h, za period putovanja od 1. rujna 2019. do 31. ožujka 2020.

Dodatan popust ostvaren je online kupnjom.

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

LOT polish airlines aviokarte.hr akcija, Aviokarte.hr u Zagrebu, Zagreb, New York, Montreal, Kopenhagen, jeftine avio karte, europa, europske metropole

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.