HR | EN
Odrasli
Djeca
Bebe

Zašto je Mauricijus vaša sljedeća destinacija?

 

Mauricijus putovanje

 

Mauricijus je otok u Indijskom oceanu s čak 330 km obale. Glavni grad je Port Louis. Službeni jezici su engleski i francuski, a glavna religija hinduizam. Mark Twain je jednom rekao kako je Mauricijus nastao prije raja, te kako je raj iskopirao Mauricijus. Bio je u pravu! Osim pješčanih plaža i predivnog mora, putovanje u Mauricijus ostavit će vas bez daha.

 

Île aux Aigrettes

Prirodni rezervat za ekoturizam prostire se na 25 hektara pružajući dom mnogim endemskim i ugroženim životinjama. Otok Île aux Aigrettes možete posjetiti samo uz dogovorenu turu koja traje 1,5h. S ovog otoka nećete otići ravnodušni. Možete vidjeti divovske kornjače, drvo ebanovine, roze golubove i rijetke orhideje u punom cvatu. Cijena ulaznice za Île aux Aigrettes koja uključuje i prijevoz brodom je 26 Eur za odraslu osobu.

 

Dvorac Labourdonnais

Ovaj dvorac dio je bogate mauricijske povijesti 19. stoljeća. Kuća je izgrađena 1859. pod utjecajem Christiana Wiehe, a obnovljena je 2006. godine. Dvorac Labourdonnais smješten je usred ogromnog voćnjaka i vrta u stilu kolonijalne arhitekture. U vrtu ćete vidjeti stotinu godina stara mango stabla, začine popup kličnića i muškatnog oraščića, i mnoga egzotična voćna stabla. Šetajući vrtom vidjet ćete i divovske kornjače Aldabra.

 

Noćni safari, dupini i krokodili

Mauricijus ima izuzetno bogatu ponudu turističkih izleta. Ne propustite noćni safari ili jahanje konja uz zalazak sunca. Preporučamo plivanje s dupinima te posjet rezervatu s  krokodilima i divovskim kornjačama. Mauricijus je dom mnogobrojnim egzotičnim i rijetkim životinjama i biljkama, zasigurno ćete uživati u prirodnim ljepotama.

 

kornjača mauricijus

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte za Mauricijus?

 

Aviokarte za Mauricijus možete kupiti za uvijek. Akcijska cijena traje od 7. veljače do 14. veljače ove godine. Mjesta su ograničena i cijena ovisi o raspoloživosti na letovima. Rezervirajte svoj odlazak na ovaj rajski otok već danas.

 

 

Kada je najbolje putovati na Mauricijus?

Tijekom cijele godine temperature na Mauricijusu su ugodne, osobito mora. Ljetni mjeseci na Mauricijusu su od listopada do travnja što je idealno za odmor na plaži. Karte po akcijskoj cijeni odnose na putovanja od 7. veljače do 10. prosinca ove godine.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

U cijenu aviokarte za Mauricijus uključene su sve pristojbe i prtljaga do 23kg po osobi. Promjene datuma putovanja su moguće. Puna refundacija aviokarte nije moguća po uvjetima aviokompanije. Preporučamo iz tog razloga policu osiguranja koju možete sklopiti na 3. koraku rezervacijskog procesa. Također, možemo vam opcije osiguranja poslati i na email.

Minimalno na Mauricijusu možete ostati 6 dana, a maksimalno 3 mjeseca. Uvjet za akcijsku cijenu aviokarte je putovanje dvije osobe budući da je ovo akcija za Valentinovo zrakoplovne kompanije Air France. Za Mauricijus nije potrebna viza.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj  na Mauricijusu?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu za smještaj na Mauricijusu.