HR | EN
Odrasli
Djeca
Bebe

klm put oko svijeta aviokarte

 

Put oko svijeta uz KLM

KLM kao najstarija operativna aviokompanija u svijetu vodi vas na preko 500 svjetskih destinacija.

 

Birajte želite li s KLM-om do prekrasnih polja tulipana, muzeja Van Gogha ili kuće Anne Frank u Amsterdamu. Ili želite otkrivati škotske zamkove i pub-ove u Edinburghu. S KLM-om možete i na afrički safari ako se odlučite za putovanje u Nairobi. Nizozemska aviokompanija vodi vas i na putovanje u Bogotu i šarenila kolumbijskih ulica, a ne propustite kušati i lokalnu pileću juhu – ahiako.

 

 

KLM i putovanje u Ameriku

 

Od mnogobrojnih destinacija Sjeverne Amerike do kojih leti KLM izabrali smo Houston i Atlantu. Houston se još naziva i “Svemirski grad” (Space city) zbog sjedišta NASA-e, a četvrti je najpopularniji grad Sjedinjenih Američkih Država.

 

Što raditi u Atlanti? Obiđite svakako Georgia Akvarij u kojem žive čak preko 100 000 životinja. Preporučamo i obilazak CNN studija i Piedmont parka za jedno lijeno popodne. Atlanta je i grad odakle je šezdesetih godina 20. stoljeća Martin Luther King Jr. započeo pokret za prava građana. Drugi naziv za Atlantu je “Grad feniksa”.

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte za sve destinacije možete kupiti do isteka raspoloživih mjesta, zato požurite. Cijene se odnose na putovanja tijekom rujna, listopada i studenoga.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg za letove do Amsterdama i Edinburgha. Za prekooceanske letove u cijenu je uključena i predana prtljaga do 23kg. Za sve destinacije u cijenu aviokarte karte uključene su sve pristojbe. Promjene datuma na izdanoj karti su moguće. U slučaju otkaza putovanja povrat sredstava nije moguć.

Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, te u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

Minimalan ostanak na destinaciji je 3 dana, a karta vrijedi maksimalno 2 mjeseca od dana polaska. Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu za vaše putovanje, molimo kontaktirajte nas putem emaila/telefona.

 

 

Kako mogu kupiti aviokarte na vikend rasprodaji?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.