HR | EN

 

Prava putnika u vrijeme koronavirusa

 

Svjesni nezavidne situacije u kojoj se nalazimo radi proglašene globalne pandemije koronavirusa od strane Svjetske zdravstvene organizacije, a kako bismo olakšali našim putnicima, u nastavku stavljamo linkove na stranice aviokompanija s ažuriranim informacijama o putovanjima za vrijeme koronavirusa. Upute aviokompanija su informativnog karaktera i mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

 

Sigurnost putnika nam je uvijek na prvom mjestu i činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo našli najbolje moguće rješenje u korist putnika.

 

Svakako ukoliko putujete, molimo prije putovanja provjerite je li država u koju trebate putovati uvela zabranu putovanja ili dodatnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti na granici, kako bi se izbjegle neugodnosti u zračnoj luci prilikom prijave na let.

 

Za sve upite ljubazno molimo da se javite agenciji kod koje ste kupili kartu ili ukoliko je karta kupljena kod aviokompanije, javite se direktno aviokompaniji.

 

AEGEAN/OLYMPIC AIR

 

AIR CANADA

 

AIR FRANCE

 

AIR SERBIA

 

ALITALIA

 

AMERICAN AIRLINES

 

BRITISH AIRWAYS

 

CONDOR

 

CROATIA AIRLINES

 

CZECH AIRLINES

 

DELTA

 

EMIRATES

 

IBERIA

 

KLM

 

KOREAN AIR

 

LOT POLISH AIRLINES

 

LUFTHANSA GROUP

 

SINGAPORE AIRLINES

 

QATAR AIRWAYS

 

TURKISH AIRLINES

 

U nastavku donosimo preporuke Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa.

 

Klikom na sliku otvarate punu verziju.

 

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.