HR | EN

 

Potreban vam je odmor od 2020.?

 

Prošlu godinu ostavljamo iza sebe i veselimo se novim putovanjima u 2021. Rezervirajte kartu i krenite s nama u nove avanture.
Rasprodaja karata po ovim cijenama traje samo 14. i 15. siječnja 2021. zato požurite! Možda se i sretnemo na nekoj od brojnih destinacija po akcijskoj cijeni.

 

 

Dubai vizual, Dubai već od 2520 kuna, Dubai jeftine avio karte, putovanje u Dubai

Dubai

 

U samo 30-ak godina Dubai se iz pustinjskog grada bez infrastrukture transformirao u današnju multikulturalnu i kozmopolitsku destinaciju, jednu od najpopularnijih destinacija za putovanje u svijetu. Kako je zimi prosječna dnevna temperatura 25 stupnjeva, idealan je za odmor kroz cijelu godinu. The Bujr Khalifa je najviša zgrada na svijetu, u gradu se nalazi najveći shopping centar na svijetu, a The Palm Jumeirah je najveći umjetni otok na svijetu koji se vidi i iz svemira. U ovom gradu sve je naj, pošaljite i vi svoju najljepšu razglednicu s jedne od mnogobrojnih plaža.

 

Havana vizual, Havana već od 4560 kuna, Havana jeftine avio karte, putovanje u Havanu

Havana

 

Cigare i rum najčešće su asocijacije za Havanu koja šarmira na prvu svojim ulicama punim živih boja. Uz stare kolonijalne zgrade i brojne vintage automobile imate osjećaj kao da ste se zakoračili u prošlost. Kubanci do 2008. godine nisu smjeli imati mobitele i računala, a prva javna Wi-Fi pristupna točka otvorena je tek 2015. godine, no još uvijek nisu dostupne sve internetske stranice. Možete li se zamisliti kako odmarate na jednoj od brojnih pješčanih plaža i ispijate koktele bez mobitela i interneta?

 

Mexico City vizual, Mexico City već od 5450 kuna, Mexico City jeftine avio karte, putovanje u Mexico City

Mexico City

 

Mexico City je smješten među planinama na nadmorskoj visini od 2250 m. Iako će vam pri dolasku u grad možda biti malo teže udahnuti zrak, ne brinite, ovaj simptom nestaje već nakon nekoliko sati. Gradom dominiraju mirisi lokalne meksičke kuhinje koja se može pronaći na svakom uglu, dok pravi gurmani ne zaobilaze četvrt Pujol in the Polanco. Vodeni vrtovi u četvrti Xochimilco su jedni od četiri znamenitosti pod zaštitom UNESCO kulturne baštine. Uživajte na jednom od mnogobrojnih trgova na kojima sviraju mariachi.

 

 

 

Rezerviraj

 

Ostale atraktivne destinacije

Bangkok već od 3710 HRK
Hurghada već od 2450 HRK
Tunis već od 2025 HRK
Lahore već od 4130 HRK
New York već od 4120 HRK

 
 

Prema trenutnim epidemiološkim mjerama za ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate i na Kubu potreban je negativan PCR test, dok za ulazak Meksiko nije potreban test. Sve informacije o ograničenjima putovanja možete pronaći na LINKU. Agencija ne garantira za ispravnost podataka unesenih od strane IATA-e, ljubazno molimo putnike da se prije putovanja svakako informiraju kod nadležnih tijela vezano uz ograničenja ulazaka u pojedinu državu.

 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i smještaj.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Uvjeti akcije

Akcija vrijedi za polaske iz Zagreba.

U cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna i predana prtljaga.
Akcija traje do 15. siječnja 2021. do 18h, za period putovanja od 01. travnja 2021. do 31. prosinca 2021.

Akcijske cijene i uvjeti vrijede za letove s aviokompanijom Turkish Airlines u raspoloživim klasama i terminima.

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.