HR | EN

 

Madrid

 

Aviokarte.hr, Aviokarte hr, avio karte hr, jeftini letovi, aviokarte akcije

 

 

Poznat po suncu, opuštenom životu i dobrim vinima, Madrid je idealan grad za nekoliko dana odmora. Smješten je u središtu Španjolske i jedan je od najvećih gradova u Europskoj uniji. Stanovnici Madrida nakon ručka imaju običaj odmoriti što znači da će za vrijeme sieste mnogo trgovima biti zatvoreno, no churrose možete kupiti u bilo koje vrijeme. Posjetite i najuspješniji nogometni klub na svijetu u 20. stoljeću prema FIFA ljestvici – Real Madrid.

 

 

Rezerviraj

 

Prema trenutnim epidemiološkim mjerama za ulazak u Španjolsku potreban je negativan PCR test. Sve informacije o ograničenjima putovanja možete pronaći na LINKU. Agencija ne garantira za ispravnost podataka unesenih od strane IATA-e, ljubazno molimo putnike da se prije putovanja svakako informiraju kod nadležnih tijela vezano uz ograničenja ulazaka u pojedinu državu.

 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, rezervirajte i smještaj.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Cijena aviokarte vrijedi za polaske iz Zagreba, ovisno o raspoloživosti.

U promotivnu cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga.

Cijena povratne avio karte u ekonomskoj klasi s uključenim pristojbama te ručnom i predanom prtljagom do 23 kg iznosi 1 720.00 HRK.

Cijene i uvjeti vrijede za letove s aviokompanijom Iberia na raspoloživim letovima i terminima.

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.