HR | EN


Najudobniji svakodnevni letovi za SAD iz Zagreba!

Otkrijte čari putovanja s LOT Airlines


Komforni letovi za SAD preko Varšave postat će vaša omiljena opcija prekooceanskog leta. Ove zime LOT je pripremio najbolju ponudu letova, a osim SAD-a, letovi iz Zagreba uključuju i Kanadu!NEW YORK već od 472 eura!

Potražite svoju idealnu kombinaciju svakodnevnih letova i provedite nezaboravnu zimu u New Yorku. Čarobno doba blagdana u New Yorku poprima posebno obličje kada ulice grada budu okićene najljepšim ukrasima, bezbroj žaruljica i bogato ukrašenim drvcem u  Rockefeller centru. Prisjetite se filma Sam u kući i obiđite sve čuvene lokacije blagdanskog New Yorka. Odlučite li se na doček Nove godine, obavezna stanica bit će Times Square, nakon čega vas luda novogodišnja zabava očekuje na svakom koraku jer New York opravdano nosi nadimak „grad koji nikada ne spava“.CHICAGO već od 537 eura!

Posjetite grad legendarnih Chicago Bullsa, Ala Caponea i jazza i isprobajte jedinstvene specijalitete poput deep dish pizze i čikaškog hot-doga. Chicago oduševljava milijune posjetitelja tijekom cijele godine, a svi oni u vjetrovitom gradu imaju priliku uživati u jedinstvenoj arhitekturi ovog povijesno važnog grada. Chicago je i odlična postaja ako planirate veliki obilazak SAD-a jer upravo ovdje počinje legendarna ruta 66.LOS ANGELES već od 657 eura!

Ako ste odlučili da se ove zime ne želite smrzavati, onda putovanje u SAD bazirajte na obilasku jedne od najljepših svjetskih destinacija – Kalifornije! Toliko je toga za vidjeti u jedinstvenom  „gradu anđela“ – uživajte u prizorima čuvenih plaža Venice i Malibu, istražite tajne koje čuva Hollywood i iskusite najluksuzniju shopping destinaciju – Rodeo Drive! Uz ponudu LOT letova iz Zagreba, Los Angeles je bliži nego ikad!TORONTO već od 449 eura!

Osim SAD-a, letovi kompanijom LOT nude i odlične pakete aviokarata za Toronto. Međunarodno poslovno, financijsko i kulturno središte, Toronto nudi bezbroj mogućnosti svojim posjetiteljima. Grad iz kojeg su potekli Margaret Atwood, Jim Carrey, Drake, The Weeknd, Keanu Reeves i brojne druge zvijezde, jedinstveno je mjesto u kojem možete iskusiti spoj brojnih kultura u jednom od najmirnijih i najsigurnijih svjetskih gradova.Najudobniji prekooceanski letovi iz Zagreba

LOT Polish Airlnes u SAD leti najnovijim modelom Boeing Dreamliner. Riječ je o zrakoplovima u kojima je let zaista posebno iskustvo jer nude najveću razinu udobnosti. Osim što se zbog manjeg pritiska u kabini smanjuje učinak visinske bolesti, vrtoglavice, mučnine i „jet laga“, ovi zrakoplovi imaju i veće prozore za promatranje nebeskih prostranstava!


Rezervacija i kupnja avionske karte i smještaja

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita na email aviokarte@aviokarte.hr
Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.
Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje.

Putno zdravstveno osiguranje

Javite nam se i provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Naši agenti stoje vam na raspolaganju te ih slobodno možete kontaktirati na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

Opći uvjeti

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.


Rezerviraj