HR | EN

 

 

 

Putuj u New York, Chicago ili New Jersey uz LOT!

 

 

 

 

Ako već dugo sanjariš o putovanju u očaravajući SAD, spremi kofer jer je vrijeme da taj san i ostvariš!

 

Od 8. studenog SAD ponovo otvara svoje granice posjetiteljima, a LOT Polish Airlines iz Varšave i Krakova u „Zemlju snova“ leti čak i do 20 puta tjedno. Također, bitno je napomenuti kako od 23. listopada hrvatskim državljanima više nije potrebna viza za boravak kraći od 90 dana pa izlika za odgađanje putovanja više nemaš!

 

Iz Zagreba do SAD-a nikada nije bilo lakše. Do omiljene destinacije u SAD-u možeš letjeti preko Varšave, a u studenom 2021. letovi iz Zagreba za Varšavu odvijaju se svaki dan!

 

 

Jeste li znali? lako je jedna od najstarijih aviokompanija na svijetu, LOT Polish Airlines posjeduje jednu od najmlađih flota u Europi. Osnovana 1929., ova aviokompanija će uskoro napuniti 100 godina pružanja vrhunske usluge prijevoza putnika u destinacije diljem svijeta.

 


 

Kako bi prekooceanski let bio što ugodniji, u SAD ćeš letjeti s novim zrakoplovima Boeing Dreamliner. Let ovim najmodernijim zrakoplovima posebno je iskustvo jer nude najveću razinu udobnosti. Osim što se zbog manjeg pritiska u kabini smanjuje učinak visinske bolesti, vrtoglavice, mučnine i „jet laga“, ovi zrakoplovi imaju i veće prozore za promatranje nebeskih prostranstava, unikatnu LED rasvjetu za savršen ugođaj te emitiraju 60% manje buke i imaju manju potrošnju goriva zbog čega su „zeleniji“ od ostalih zrakoplova..

 

 

 

 

Ako ti je želja bila posjetiti čarobni New York u vrijeme adventa, vjetroviti Chicago u proljeće ili prekrasne plaže New Jerseya u ljetnim mjesecima, rezerviraj svoju ulaznicu već danas.

 

Za tebe imamo i jednu novost! Svi smo barem jednom sanjali o vožnji kabrioletom po Ocean Driveu u zalazak sunca okruženi palmama… Uskoro ćeš moći i to doživjeti jer od 10. prosinca kreće i linija iz Varšave u Miami!

 

Varšava – New York – svakog dana
 
Varšava – Chicago – šest puta tjedno
 
Krakov – Chicago – jednom tjedno
 
Varšava – Newark (New Jersey) – tri puta tjedno
 
Varšava – Miami – tri puta tjedno (uskoro!)

 

 

Rezervacija i kupnja avionske karte i smještaja

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita na email aviokarte@aviokarte.hr
Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.
Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Javite nam se i provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Naši agenti stoje vam na raspolaganju te ih slobodno možete kontaktirati na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Opći uvjeti

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.

 

 

 

Rezerviraj