HR | EN

 

 

 

Poljska u našem srcu!

LOT je pripremio sjajne ponude direktnih letova!

 

 

Jeste li već bili u Poljskoj? Uz direktne letove iz čak 5 hrvatskih gradova, ovo ljeto idealna je prilika za istraživanje domovine Marie Curie, pape Ivana Pavla II, pierogija, votke i nekih od najljepših gradova Europe!

 

 

Glavni grad te centar kulture, znanosti i političke moći!

Osim po starogradskoj jezgri koja se nalazi na UNESCO-vom popisu Svjetske baštine, Varšava je poznata kao mjesto koje posjećuju milijuni mladih turista željnih zabave, kulture i isprobavanja novih okusa. Svi oni koji su boravili u Varšavi naglašavaju gostoprimstvo, pristupačne cijene  i obilje sadržaja kao glavne adute Varšave za privlačenje turista.

Direktne letove kompanijom LOT za Varšavu pronađite  iz Zagreba, Splita, Rijeke, Zadra i Dubrovnika.

 

Istražite jug zemlje iz Krakova!

Grad prepun povijesnih znamenitosti, ali i najvažnije urbano središte juga. Istražite gradske ulice i primijetit ćete utjecaj brojnih povijesnih zbivanja – od kamenog doba, preko ranog i srednjeg vijeka te 15. i stoljeća kada započinje zlatno doba Krakova, pa sve do strahovitih događaja sredine 20. stoljeća – Krakov je sačuvao uspomene koje su vidljive na svakom koraku! 

Planirajte svoje putovanje u Krakov, direktnim letom iz Dubrovnika!

 

Rzeszow – povijest, kultura i zabava u jednom!

Rzeszow je šarmantan srednjovjekovni gradić te brzorastuće središte jugoistoka Poljske koji se 2011. pronašao na Forbesovoj listi najatraktivnijih business gradova. Osim toga, Rzeszow je i sve važnija turistička destinacija s brojnim povijesnim i kulturnim lokalitetima i bogatom ponudom muzeja, gastronomije, barova i mjesta za izlazak.

 

Vino i Poljska? Itekako može!

Iako na prvu Poljsku ne vežemo uz pojam vina i vinskih regija, na zapadu zemlje, uz granicu s Njemačkom, otkrit ćete zanimljivu vinsku regiju i vinsku prijestolnicu Poljske – Zielonu Góru. Istražite bogatu povijest ovog gradića u regionalnom povijesnom muzeju, posjetite planetarij i botanički vrt te ne propustite svratiti u neku od gradskih kušaonica vina nakon posjeta Vinskom muzeju u kojem ćete saznati sve o 700 godina dugoj tradiciji proizvodnje vina na ovom zelenom području.

 

Istražite ponudu letova i rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Iz Zagreba: Varšava

Iz Rijeke: Rzeszow / Varšava / Zielona Gora

Iz Dubrovnika: Krakov / Varšava

Iz Splita: Varšava

Iz Zadra: Rzeszow / Varšava

 

 

Rezervacija i kupnja avionske karte i smještaja

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita na email aviokarte@aviokarte.hr
Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.
Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Javite nam se i provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Naši agenti stoje vam na raspolaganju te ih slobodno možete kontaktirati na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Opći uvjeti

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.

 

 

 

Rezerviraj