HR | EN
Odrasli
Djeca
Bebe

Karibi – KLM kraljevsko putovanje

 

karibi ljetovanje putovanje aviokarte

 

Karibi na dlanu: KLM povodom rođendana svog kralja Willem-Alexander 26. i 27. travnja nudi izvrsne cijene:

 

ARUBA OD 6 471 kn

BONAIRE OD 7 147 kn

CURACAO OD 7 111 kn

 

 

Posjetite Karibe uz odlične cijene koje nam nudi nizozemski avio prijevoznik KLM! Veličanstveni otoci, duge pješčane plaže, tirkizno more samo su neki od razloga zašto posjetiti Karibe. Bogat i šarolik podvodni svijet idealan je za ronjenje. Ono što je na Karibima sigurno to su ples, kokteli, plaže i dani ispunjeni uživanjem.

 

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte:

Akcija za aviokarte za Karibe vrijedi 26. i 27. travnja 2018. za putovanja do 31. siječnja 2019. U cijenu su uključene sve pristojbe kao i predana prtljaga do 23kg. Minimalan boravak za putovanje po akcijskoj cijeni je 3 dana, a karta vrijedi 3 mjeseca od dana polaska.

 

Promjene datuma na izdanoj karti su moguće, refundacija u slučaju otkaza putovanja nije moguća. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

karibi ljetovanje putovanje klm

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

 

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijemeagencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.