HR | EN
Odrasli
Djeca
Bebe

Putovanje u Nairobi nitko ne zaboravlja

 

nairobi kenija putovanje

 

Prekrasna Afrika i zov safarija samo su jedan od razloga zašto trebate kupiti aviokartu za Nairobi. U Keniji vas čeka nezaboravno putovanje u zemlju gdje je priroda netaknuta.

 

Što posjetiti u Keniji?

Nairobi je prijestolnica Kenije i najveći grad Istočne Afrike. Sam naziv grada dolazi iz masai jezika i znači “mjesto hladnih voda“. Nairobi je osnovan pod utjecajem britanske kolonijalne vlasti, a danas je jedan od najutjecajnijih afričkih gradova.

 

Safari u Keniji vjerojatno je najpopularnija atrakcija. Navala adrenalina, spoj prirode i vas, istinski dobar osjećaj koji ne želite propustiti. Osim toga, Nairobi i Kenija nude i brojne druge znamenitosti i aktivnosti. Jedna od aktivnosti je uzbudljivi rafting na rijeci ili karting na Lang’ata putu. Posjetite Nairobi Nacionalni muzej i upoznajte se s kenijskom kulturom i tradicijom.

 

Jedna od kenijskih znamenitosti je i Maasai tržnica gdje svakako svratite po originalne suvenire. Nakon napornog dana večerajte u restoranu Le Palanka. Poslužit će vam najbolja jela afričke kuhinje.

 

Kada mogu kupiti aviokarte za Nairobi?

 

Akcijska cijena za aviokarte za Nairobi traje od 7. veljače do 14. veljače. Mjesta su ograničena i cijena ovisi o raspoloživosti na letovima. Rezervirajte svoj odlazak na ovaj rajski otok već danas.

 

Kada je najbolje putovati u Keniju?

Od prosinca do ožujka u Nairobiju je proljetna temperatura, prosječno od 25 do 28 stupnjeva. Malo hladniji mjeseci su od srpnja do rujna kada je prosječna dnevna temepratura od 21 do 25 stupnjeva. Tada je i najbolje vrijeme za aktivnosti u Nairobiju. Karte po akcijskoj cijeni odnose na putovanja od 7. veljače do 10. prosinca ove godine.

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte

U cijenu aviokarte za Nairobi uključene su sve pristojbe i prtljaga do 23kg po osobi. Promjene datuma putovanja su moguće. Puna refundacija aviokarte nije moguća po uvjetima aviokompanije. Preporučamo iz tog razloga policu osiguranja koju možete sklopiti na 3. koraku rezervacijskog procesa. Također, možemo vam opcije osiguranja poslati i na email.

Minimalno možete ostati 6 dana, a maksimalno 3 mjeseca. Uvjet za akcijsku cijenu aviokarte je putovanje dvije osobe budući da je ovo akcija za Valentinovo zrakoplovne kompanije Air France. Za Keniju je potrebna viza.

 

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice, nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Miramarskoj 26, Zagreb. Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice.

 

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu za smještaj u Keniji.