HR | EN

Travel Management Akademija

 
 

Zadovoljstvo nam je biti partner Travel Management Akademije u suradnji s kojom pronalazimo osobe sa stručnim znanjem u domeni avio prometa te širimo naš krug zaposlenika i suradnika.

 

Bez obzira na trenutni stupanj Vaše stručne spreme, kroz napredni program na akademiji steći ćete praktična znanja za rad koja će Vam omogućiti da se pozicionirate kao stručnjak u domeni organizacije putovanja.

 
 

TMA

 


TKO SU POLAZNICI AKADEMIJE

Ohrabrujemo kandidate koji mogu imati značajne koristi od usavršavanja koje je na prvom mjestu okrenuto praksi i osposobljavanju za kvalitetno izvršavanje poslova organizacije putovanja.
Mlađi polaznici su odlučni preuzeti upotrebljive vještine koje će lako moći naplatiti, dok zaposleni profesionalci žele sigurniju karijeru i bolju poziciju unutar industrije.


CENTAR ZA RAZVOJ KARIJERE

Cilj rada akademije nije isključivo prenošenje stručnog znanja nego i djelovanje na području razvoja vaše buduće karijere u pogledu stručnih praksi i zapošljavanja.

Znanje i iskustvo stečeno na akademiji pružaju polaznicima veliku priliku za zapošljavanje u industriji putovanja, mogućnost osobnog napredovanja unutar tvrtke ili stvaranje osnovnih preduvjeta za otvaranje vlastite putničke agencije.


BROJ MJESTA JE OGRANIČEN

Budući da se nastava Travel Management Akademije održava u manjim grupama do 10 osoba, broj mjesta je ograničen.
Provjerite ima li slobodnih mjesta i prijavite se.

 


Travel management Akademija Travel management academy turizam putovanja akademije