HR | EN

 

Istražite Toronto i Kanadu

 

Početak sezone

02.lipanj.2019

 
 

Rezerviraj


 

Više o AirCanada ponudi

Počevši od 2. lipnja 2019. godine proslavite dolazak ljeta s Air Canada Rouge sezonskim Rutama iz Zagreba za Toronto. Letite prema ostatku Kanade s lakoćom te istražiti goleme prirodne ljepote sjeverne Amerike ili se jednostavno spojite s SAD-om radi drugih uzbuđenja južno od granice.

 

Već druga sezona Air Canada non-stop letova Zagreb–Toronto počinje s 4 leta tjedno, a putuje se zrakoplovom Boeing 767-300ER. Vrijeme polaska iz Zagreba je u 10:15 sati ujutro te je savršeno prilagođeno da putnici iz cijele regije imaju dovoljno vremena za ukrcaj na let.


Više o Torontu

Poznat po svojim visokim neboderima, primamljivoj kuhinji, bezbrojnim trgovinama i beskrajnim znamenitostima, Toronto je doista mjesto za uspomene koje će trajati cijeli život. Toronto je najveći grad u Kanadi, multikulturalna metropola, dom za 230 nacionalnosti, 140 jezika i mješavina živahnih četvrti, uključujući kinesku četvrt, korejsku četvrt, mali Portugal i malu Italiju. Uživat ćete u brojnim restoranima, barovima, butik hotelima i još mnogo toga.


Pogodnosti i ostale informacije

Ukoliko se ipak odlučite putovati u SAD preko Toronta, imate prednost pri prolasku kroz carinu i imigracijsku kontrolu SAD-a obzirom na to da se smatrate domaćim putnikom između Toronta i SAD-a

Bilo da putujete za SAD ili Kanadu nemojte zaboraviti aplicirati se za “Electronic Travel Authorization (eTA)” Elektroničku putničku autorizaciju. Prijaviti se možete sami preko LINKA ili u dogovoru s našim avio agentom uz dodatnu naknadu.

Prijavite se već ranije kako biste izbjegli moguće poteškoće.


Dostupne klase

Ekonomska klasa: Jedna besplatna predana prtljaga, topli obrok, grickalice i bezalkoholna pića.

Premium Rouge klasa: Dvije besplatne predane prtljage, prioritet pri prijavi na let i ukrcaju, ekskluzivna kabina sa širim sjedalima i više prostora za ispružiti se, gurmanski obrok, alkoholna i bezalkoholna pića te Ipad s najnovijim Hollywoodskim hitovima.

 


Toronto zalazak sunca sa gomilom ljudi ispred koji prate zalazak sunca.

“Godine nikada nisu granica kada su putovanja u pitanju.”