HR | EN

 

Toronto već od 3890 HRK!

 

Od lipnja su krenuli direktni letovi za Toronto iz naše metropole, grada Zagreba te je idealno vrijeme da posjetite grad koji vas čeka širom raširenih ruku!

 

 

 
 

Toronto

Grad koji je poznat kao mini New York, poznat je po svojoj multikulturalnosti, a njegovi stanovnici će vas uvijek dočekati raširenih ruku. Tamo ćete se često susresti s razigranim vjevericama, a primijetit ćete i da nema napuštenih pasa i mačaka. Toronto je i obećana “zemlja” za gurmane, a izlet do Nijagarinih slapova na “rijeci koja grmi” ne smijete propustiti. Neizostavan je i posjet CN tornju, a šarenilo i eklektičnost Kensington-a oduševit će svakoga.

 
 
 

Rezerviraj

 

Više o AirCanada ponudi

Počevši od 2. lipnja 2019. godine proslavite dolazak ljeta s Air Canada Rouge sezonskim rutama iz Zagreba za Toronto. Letite prema ostatku Kanade s lakoćom te istražite prirodne ljepote sjeverne Amerike ili se jednostavno spojite s SAD-om radi drugih uzbuđenja južno od granice. Već druga sezona Air Canada direktnih letova Zagreb–Toronto počinje s 4 leta tjedno, a putuje se zrakoplovom Boeing 767-300ER. Vrijeme polaska iz Zagreba je u 10:15 sati ujutro te je savršeno prilagođeno da putnici iz cijele regije imaju dovoljno vremena za ukrcaj na let.

 

 

Pogodnosti i ostale informacije

Ukoliko se ipak odlučite putovati u SAD preko Toronta, imate prednost pri prolasku kroz carinu i imigracijsku kontrolu SAD-a obzirom na to da se smatrate domaćim putnikom između Toronta i SAD-a. Bilo da putujete za SAD ili Kanadu nemojte se zaboraviti prijaviti za “Electronic Travel Authorization (eTA)” Elektroničku putničku autorizaciju. Prijaviti se možete sami preko LINKA ili u dogovoru s našim avio agentom uz dodatnu naknadu. Prijavite se već ranije kako biste izbjegli moguće poteškoće.

 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i smještaj.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Minimalan i maksimalan boravak?

Minimalan boravak prema akcijskoj cijeni je 6 dana, a maksimalan boravak 3 mjeseca.

 

Uvjeti akcije

Akcija vrijedi za polaske iz Zagreba.

U cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga.
Dodatan popust ostvaren je online kupnjom.

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.