HR | EN

 

Istražite Poljsku uz posebne cijene

 

U suradnji s LOT Polish Airlinesom vodimo vas u Poljsku!

 

 

Varšava vizual, Varšava već od 990 kuna, Varšava jeftine avio karte, putovanje za Varšava

Varšava

 

Glavni i najveći grad Poljske, izrasla je u pravu ljepoticu Europe nakon obnove starog središta grada, a uvrštena je i na popis UNESCO svjetske baštine. Varšavsku sirenu, simbol Varšave, možete pronaći dok šećete starim dijelom grada, u skulpturama, muzejima i na reljefima zgrada. Povijest grada je jako zanimljiva, a bolje se može upoznati kroz mnogobrojne muzeje, spomenike i građevine. Najuža kuća na svijetu široka je samo 92 centimetra i smjestila se u centru Varšave, a odmorit se možete u jednom od 88 parkova. Ne zaboravite i isprobati tradicionalne palačinke od krumpira, haringe i slasne kobasice u lokalnim restoranima. Uživajte u Varšavi!

 

Krakov vizual, Krakov već od 1060 kuna, Krakov jeftine avio karte, putovanje za Krakov

Krakov

 

Arhitektura Krakova otkriva raznolikost koja je izgrađena kroz povijest, od gotike i baroka pa sve do moderne arhitekture. Tolika raznolikost kroz godine je rezultirala raznim zanimljivostima koje Krakov krije. Jedna od njih je legenda o zmaju zvanom Smok Wawelsk. Zmaj je terorizirao grad do te mjere da je kralj Krakus obećao svojoj kćeri da će oženiti mladića koji može ubiti zmaja. Mnogi su neuspješno pokušavali, no mladi Skuba uspio je u naumu i slobodio cijeli grad. Danas ispred vavelske katedrale možete vidjeti popularan kip Smoka. Zanima li Vas još zanimljivih priča o Krakovu, odletite i doživite grad uživo!

 

Gdansk vizual, Gdansk već od 1060 kuna, Gdansk jeftine avio karte, putovanje za Gdansk

Gdansk

 

Gdansk je simpatičan grad smješten na obali Baltičkog mora. Nekada je bio dio Njemačke, no nakon II. svjetskog rata postao je dio Poljske. Danas je popularno turističko odredište ne samo Poljaka, nego i stranaca. Neptunova fontana je prepoznatljivi simbol grada uz koju se veže legenda kako su stanovnici Gdanska imali toliko novaca da su počeli bacati zlatnike za zdravlje i financijsku sreću. Jednog dana Neptun se toliko razljutio da je tako jako udario da su se zlatnici pretvorili u prah i vodu je pretvorio u goldwasser odnosno mirisni liker s česticama zlata. Zvuči zanimljivo? Otputujte u Gdansk i uvjerite se sami!

 

 

Rezerviraj

 
 
 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i smještaj.

 

Minimalan i maksimalan boravak?

Minimalan boravak prema akcijskoj cijeni je najmanje preko vikenda, a maksimalan boravak 12 mjeseci.

 

Uvjeti akcije

Cijena vrijedi za polaske iz Zagreba.
Polasci su mogući i iz Splita i Dubrovnika, cijena je dostupna na upit.

U cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga.
 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.