HR | EN

 

Istražite New York, Boston, Washington, Miami, Toronto i Chicago po posebnim akcijskim cijenama

 

Posjetite Stazu slobode u Bostonu, dinosaure u muzeju Smithsonian u Washingtonu, noćne klubove Miamija, “vjetroviti grad” Chicago i testirajte svoj strah od visine na vidikovcu sa staklenim podom u Torontu.

 

 

Toronto vizual, Toronto već od 1400 kuna, Toronto jeftine avio karte, putovanje za Toronto

New York

Prava urbana džungla i grad koji nikad ne spava, jedan je od najvećih gradova zapadne hemisfere. O New Yorku znamo svi ponešto, no nikako nemojte propustiti šetnju Centralnim parkom, oslikani strop željezničke stanice Grand Central, Empire State Building i neizostavni Kip slobode koji možete i vidjeti dok se vozite trajektom do otoka Staten. Nikako nemojte zaobići Metropolitan, a ulovite i kartu za neku od predstava na Broadwayu.

 

New York vizual, New York već od 1400 kuna, New York jeftine avio karte, putovanje za New York

Washington

Glavni je grad Sjedinjenih Američkih Država te su u njemu sjedišta sve tri grane američke savezne vlade (izvršne, zakonodavne i sudske). Od raznih muzeja koje morate posjetiti izdvojili bismo Smithsonian, Nacionalni prirodoslovni muzej, u kojem je jedna cijela dvorana posvećena dinosaurima te je nedavno potpuno obnovljena. Prošetajte i Ellipse parkom, uskočite na brod te pogledajte sve važne spomenike ploveći na rijeci Potomac.

 

Las Vegas vizual, Las Vegas već od 1400 kuna, Las Vegas jeftine avio karte, putovanje za Las Vegas

Toronto

Najveći grad Kanade i glavni grad kanadske provincije Ontario, nalazi se samo na sat vremena vožnje do moćnih slapova Nijagare. U samom Torontu možete uživati u izvanrednim okusima i mirisima na poznatoj tržnici St. Lawrence koja je poznata kao nezaobilazna gastronomska destinacija. Posjetite i najvišu građevinu Toronta, CN toranj, visoku preko 500 metara, gdje možete testirati svoj strah od visine stojeći na vidikovcu sa staklenim podom.

Toronto vizual, Toronto već od 1400 kuna, Toronto jeftine avio karte, putovanje za Toronto

Boston

Glavni grad Massachusetts-a, ponajviše je poznat po kulturi zdravog življenja te je posebno okrenut sportu, a poznat nam je i iz američkih filmova. To je i grad koji ima bogatu povijest kolonijalnog i revolucionarnog razdoblja, pa nikako nemojte propustiti Stazu slobode koja je dugačka 4 km te prolazi kraj 16 povijesno važnih lokacija za SAD. Posjetite i poznati stadion Fenway Park, pa uskočite i na brod i uživajte u promatranju veličanstvenih kitova.

 

New York vizual, New York već od 1400 kuna, New York jeftine avio karte, putovanje za New York

Chicago

Treći grad po veličini u SAD-u nakon New York-a i Los Angeles-a, nalazi se na obali vjetrovitog jezera Michigan, zbog čega i nosi nadimak “vjetroviti grad”. Ime Chicago je indijanskog podrijetla i znači “divlji luk”. Chicago će vas osvojiti na prvi pogled te preporučamo da uskočite na brod i pogledate modernu arhitekturu ovog veličanstvenog grada iz te perspektive. Nikako nemojte propustiti i pogled na grad iz ptičje perspektive i to hodajući ukrug po vidikovcu Skydeck koji se nalazi na vrhu nebodera, a sunčan dan će vam pružiti pogled koji seže i do 80 km.

 

Las Vegas vizual, Las Vegas već od 1400 kuna, Las Vegas jeftine avio karte, putovanje za Las Vegas

Miami

Jedan od najmanjih američkih gradova, smjestio se na jugoistoku “sunčane države” Floride. Ovaj multikulturalan grad poznat je po vrhunskim noćnim klubovima, a klima je toliko ugodna da je idealan za život. Odmorite se na pješčanim plažama, osjetite kubanski ugođaj u Maloj Havani, uživajte u pogledu na art deco arhitekturu ili odvedite svoje mališane u morski akvarij u kojem se nalazi više od 10 000 životinja

 

Rezerviraj

 

 
 

Darivanje 2 aviokarte za New York

Na Aviokarte.hr facebook stranici možete sudjelovati u darivanju 2 aviokarte za New York. ->Link na objavu <-
Darivanje traje do 13. lipnja 2019. do 12h, a pobjednika objavljujemo 13. lipnja 2019. u 14h.
Izvlačenje dobitnika nasumičnim odabirom komentara sa točnim odgovorima.
Rezervaciju je potrebno izvršiti do 01.08.2019. za period putovanja do 01.03.2020.
Osvojene aviokarte ne mogu biti refundirane ili prebačene na drugu osobu.
Ostali uvjeti biti će poslani pobjedniku po izvlačenju.

 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, zatražite i smještaj.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Minimalan i maksimalan boravak?

Minimalan boravak prema akcijskoj cijeni je 7 dana, a maksimalan boravak 3 mjeseca.

 

Uvjeti akcije

Akcija vrijedi za polaske iz Zagreba.

U cijenu povratne avio karte u ekonomskoj klasi uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga.
Akcija traje do 17. lipnja 2019. do 18h, za period putovanja od 1. rujna 2019. do 31. ožujka 2020.

Dodatan popust ostvaren je online kupnjom.

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

LOT polish airlines aviokarte.hr akcija, Aviokarte.hr u Zagrebu, Zagreb, New York, Montreal, Kopenhagen, jeftine avio karte, europa, europske metropole

 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.