HR | EN

 

 

 

Vaše iduće putovanje u DUBAI – DIREKTNO iz Zagreba uz flydubai!

 

Jedinstven, nezaboravan, neodoljiv – niti jedan grad na svijetu ne može se mjeriti s Dubaijem!

 

 

 

Putovanje u Dubai otkrit će vam očaravajući spoj tisućljetne tradicije i najmodernije vizije razvoja milijunskog grada u srcu pustinje!

 

Čuveni primjerci arhitekture Burj Khalifa i Burj al-Arab, jedinstvene fontane, muzej, marina, plaže i pustinja – Dubai na jednom mjestu spaja zadivljujući luksuz i tehnologiju te prirodna bogatstva!

 

Svaki posjetitelj Dubaija ostaje očaran okusima, bojama i sadržajima poput indoor skijališta, najvećeg panoramskog kotača na svijetu Ain Dubai te brojnim tematskim parkovima zbog kojih u Gradu Zlata zabave nikad ne nedostaje!

 

Birajte direktan let iz Zagreba kompanijom flydubai po najpovoljnijim cijenama i uz vrhunsku kvalitetu usluge uz koju je biser Arabije nadomak ruke!

 

 

 

 

Rezerviraj

 

 

 

 

 

 

Sve informacije o ograničenjima putovanja možete pronaći na LINKU. Agencija ne garantira za ispravnost podataka unesenih od strane IATA-e, ljubazno molimo putnike da se prije putovanja svakako informiraju kod nadležnih tijela vezano uz ograničenja ulazaka u Ujedinjene Arapske Emirate.

 

 

Rezervacija i kupnja avionske karte i smještaja

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita na email aviokarte@aviokarte.hr
Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.
Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje.

 

Putno zdravstveno osiguranje

Javite nam se i provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Naši agenti stoje vam na raspolaganju te ih slobodno možete kontaktirati na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Opći uvjeti

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za ponude koje možete dobiti na našem prodajnom mjestu ili pozivom na broj: +385 1 6329 100
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.