HR | EN

Povoljne aviokarte za raskošni Dubai

putovanje u dubai

 

Posjetite Manhattan Bliskog Istoka i saznajte zašto je baš Dubai najraskošniji emirat Ujedinjenih Arapskih Emirata. Avio prijevoznik je vrhunski Emirates, tako da će već u polasku započeti vaše uživanje. Dubai je grad u kojem možete iskusiti sve od odmoranja, sunca i plaža do avanturističkih tura i izleta u pustinji.

 

KRENI U DUBAI!

 

 

Uvjeti kupnje aviokarte za Dubai

U cijenu aviokarte uključena je ručna prtljaga do 8kg i predana prtljaga do 20kg. Također, u cijenu povratne avionske karte Zagreb-Dubai-Zagreb uključene su sve pristojbe. Karte po akcijskoj cijeni možete kupiti do 13. svibnja 2018., a vrijedi za putovanja od 03. svibnja 2018. do 31. siječnja 2019.

 

Promjene na izdanoj karti nisu moguće, kao ni refundacija u slučaju otkaza putovanja. Preporučamo sklapanje putnog zdravstvenog osiguranja, a u ponudi imamo i osiguranje od otkaza putovanja i gubitka prtljage.

 

Na destinaciji je potrebno prema uvjetima aviokarte po akcijskoj cijeni ostati minimalno 4 dana. Karta vrijedi 1 mjesec nakon dana polaska.

 

Kako mogu kupiti aviokarte?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticomuplatom na račun ili u gotovini. Provjerite svakako radno vrijeme agencije i poslovnice (nedjeljom je zatvorena).

 

 

Kako pronaći smještaj za Dubai?

Povoljan smještaj možete pronaći preko stranice Hotelana.org ili pošaljite upit našim djelatnicima putem emaila ili telefonski.