HR | EN
Odrasli
Djeca
Bebe

Upoznaj najljepše europske metropole uz KLM

 

 

Proljeće je idealno vrijeme za putovanje, tako da je ova akcija za aviokarte i više nego dobrodošla. Donosimo vam zajedno s KLM-om 10 najljepših europskih metropola posebno ističući Amsterdam, London, Madrid Edinburgh.

Što vidjeti u Amsterdamu, Londonu, Madridu i Edinburghu?

Amsterdam

 

Aviokarte za Amsterdam, glavni grad Nizozemske i jedan od najpopularnijih gradova Europe, napokon su na akciji. U gradu u kojem ima više kanala nego u Veneciji, a o biciklima da i ne govorimo, znamenitosti ne manjkaju. Dobro je poznat noćni život Amsterdama, ali ova avionska karta za Amsterdam neka bude iskorištena i za posjet Pure tržnici (Pure Markt).

Pure tržnica je nešto poput našeg Malog placa. Riječ je o putujućoj tržnici, termini i lokacije održavanja su razlitičite, a nudi širok izbor nizozemske i svjetske hrane. Tako ćete u Amsterdamu pronaći nizozemski gouda sir, ali i indijski curry i američku pitu. Više informacija o tržnici možete pronaći ovdje.

 

 

London

 

London je jedan od najposjećenijih gradova svijeta i nalazi se mnogima na bucket listi. Putovanje u London može biti u obliku city breaka, ali i na više dana. Koliko god ostali, London je pun znamenitosti tako da sigurno neće uspjeti sve pogledati. Što za vidjeti u Londonu? Imate izbor od Buckinghamske palače, Big Bena pa sve do Warner Bros ture i fine hrane i londonskih pubova.

Naša preporuka je Coca Cola London Eye. Londonsko oko je ogromni kotač s kojeg se pruža pogled na cijeli grad. Vožnja traje 30-ak minuta, možete vidjeti veliki broj glavnih londonskih znamenitosti i na kraju putovanje završiti dobrim fotkama zbog čega će vam biti drago što ste se odlučili za aviokartu za London. Rezervacija za London Eye je potrebna, više informacija pogledajte ovdje.

 

Madrid

 

Španjolska prijestolnica, Madrid, grad je koji svojom dušom privlači mnogobrojne turiste. Aviokarta za Madrid odvest će vas na madridske ulice gdje život i događanja nikada ne prestaju. Noćni život, mnogobrojne tapas ture, parkovi poput Casa de Campo i mnoge druge znamenitosti samo su dio madridske čarolije.

Savjetujemo posjet El Rastro, najstarijoj tržnici u gradu. U ponudi imaju gotovo sve – od second hand odjeće, nakita, gramofonskih ploča, pa sve do nakita. Gužva je nezaobilazna, ali nakon shoppinga u Madridu uvijek se možete odmoriti u jednom od mnogobrojnih barova.

 

Edinburgh

 

Edinburgh je glavni grad Škotske i drugi po veličini, odmah nakon Glasgowa. Akcije za aviokarte za Edinburgh nisu tako česte pa nemojte propustiti ovu izvrsnu priliku. Zbog smještenosti u zaljev Forth, proljetno putovanje u Edinburgh čini se idealnim.

Savjetujemo obilazak grada jednom od mnogobrojnih biciklističkih tura i posjet Kraljevskom botaničkom vrtu. Ukoliko vas sreća posluži i u Edingburgh otputujete dok su dani sunčani, savjetujemo odlazak na jednu od njihovih plaža. Ako ne kupite aviokartu za London, putovanjem u Edinburgh možete također posjetiti englesku kraljicu, tj. njen dvorac. Palača Holyrood otvorena je za turiste, sve dok kraljica Elizabeta nije u njoj s obitelji.

 

 

 

Kada mogu kupiti aviokarte na akciji?

Aviokarte za Amsterdam, London, Madrid i Edinburgh mogu se kupiti do rasprodaje raspoloživih mjesta. Budući da su destinacije tražene, nemojte dugo promišljati. Rezervaciju možete napraviti već sada, provjerite cijenu na svoj datum ovdje.

 

Kada je putovanje po akcijskoj cijeni za aviokarte?

Akcija za aviokarte za London, Amsterdam, Madrid i Edinburgh odnosi se na putovanja u kasnu zimu i rano proljeće, od 15. veljače do kraja travnja. Ovo je i idealno vrijeme za putovanje jer nije ni prehladno, a nije još ni toliko toplo, idealno za razgledavanje i šetnje uz amsterdamske kanale, madridske tržnice, edinburške plaže i londonske ulice.

 

Uvjeti kupnje aviokarte

Kupljene aviokarte su neprenosive na drugu osobu, promjene datuma putovanja i refundacije nisu moguće. U cijenu je uključena ručna prtljaga do čak 12kg što omogućava aviokompanija KLM. Minimalno možete ostati 2 dana, a maksimalno 6 mjeseci u jednom od europskih gradova.

 

Preporučujemo kupnju aviokarte kreditnom karticom u trenutku izrade rezervacije. Čuvanje rezervacija po akcijskoj cijeni (zbog uvjeta avio prijevoznika), nažalost nije moguće. Svakako preporučujemo prilikom kupnje aviokarata odabrati opciju police osiguranja na 3. koraku rezervacijskog procesa! Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

 

Aviokompanija koja nas vodi u najljepše europske metropole je KLM, najstarija svjetska operativna zrakoplovna kompanija.

 

Kako mogu kupiti aviokartu?

Aviokarte na akciji možete kupiti na tri načina. Možete napraviti sami rezervaciju preko naše stranice i nazvati nas ili nam poslati email na aviokarte@aviokarte.hr i mi ćemo za vas napraviti rezervaciju. Treći način je dolazak u našu poslovnicu u Zagrebu u Miramarskoj 26 gdje uz ugodan razgovor s jednim od naših agenata možete pronaći željeni let i isplanirati putovanje u željeni grad.

 

Kartu možete platiti kreditnom karticom, uplatom na račun ili u gotovini. Više o načinima plaćanja provjerite ovdje.

Radno vrijeme naše agencije i poslovnice možete provjeriti ovdje.

 

Kako pronaći povoljan smještaj?

Aviokarte.hr u suradnji s HOTELANA.ORG omogućile su za sve samostalnu pretragu i rezerviranje za najpovoljniji smještaj. Možete sami rezervirati preko stranice HOTELANA.ORG ili nas kontaktirajte i poslat ćemo vam ponudu na email.

 

Sve destinacije na ovoj akciji:

AVIOKARTE ZA  AMSTERDAM već od 1150 kn
AVIOKARTE ZA LONDON već od 1201 kn
AVIOKARTE ZA LISABON već od 1230 kn 
AVIOKARTE ZA LYON već od 1240 kn
AVIOKARTE ZA STOCKHOLM već od 1230 kn
AVIOKARTE ZA BARCELONA već od 1230 kn
AVIOKARTE ZA MADRID već od 1672 kn
AVIOKARTE ZA BILBAO već od 1300 kn
AVIOKARTE ZA EDINBURGH već od 1473 kn
AVIOKARTE ZA DUBLIN već od 1880 kn