HR | EN

Airbus A380

Uputi se na iznimno putovanje!

Plane landing

Air France, globalni avioprijevoznik francuskog nadahnuća s visokim standardima i brižnim stavom, pretvara let u trenutak stvarnog zadovoljstva na svim svojim letovima u Francuskoj, Europi i diljem svijeta.

Od samoga početka A380, Air France je surađivala s Airbusom kako bi izgradili zrakoplov prilagođen vašim potrebama. Sada možete iskusiti mirno i opuštajuće okruženje tijekom leta te uživati u savršenoj udobnosti i dodatnom prostoru.
Air France vas spaja sa svijetom ovim iznimnom zrakoplovom koji leti na dugačkim međunarodnim letovima. Putujte u Abidjan, Hong Kong, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Pariz, San Francisco, Šangaj i Washington najvećim putničkim zrakoplovom svih vremena.
Air France ostavila je svoj trag na A380. Ovo ugodno i udobno okruženje ima ukusno dizajnirane kabine i prostrane prolaze, bez obzira u kojoj kabini se nalazili. Pozornost je posvećena svakom detalju te su tonovi, boje, linije i osvjetljenje prilagođeni tome da vam omoguće opuštajuće putovanje.  Zrakoplov A380-800 ima najtišu leteću kabinu današnjice. Jedinstveno obilježje ovog zrakoplova je šest barova – jedan u La Premier klasi, dva u Poslovnoj klasi i tri u ekonomskoj što potiče prijateljsku atmosferu u svim klasama usluga.

 

Airbus Airfrance

 

Kada je riječ o A380, Air France se ne zaustavlja na malome pri čemu se posebna pozornost obraća vašoj udobnosti i opuštanju. A380 nudi velik izbor filmova, zabave pa čak i slike obzorja s vanjskih kamera zrakoplova kroz „video na zahtjev“ opremu ugrađenu u vaša sjedala. Takvo iskustvo vam također omogućuje maksimalnu interakciju te na svojim sjedalima možete odabrati vina s vinske karte, slati poruke putnicima na drugim sjedalima u zrakoplovu i sudjelovati u raspravama na forumu.

Air France na Airbus A380 zrakoplovu nudi sljedeće klase:

[collapsibles]
[collapse title=”La Première“]

Airbus Seats
“La Première” kabina prve klase na glavnoj palubi je najprostranija u cijeloj floti Air Francea te se u njoj pozornost obraća svakom detalju. Vaše iznimno putovanje provodite u sjedalu izrađenom prema najnovijoj tehnologiji s daljinskim upravljanjem koje vam omogućuje da pronađete najbolji položaj tijekom svog puta. Postoji ekskluzivni bar namijenjen isključivo putnicima La Premiere klase sa švedskim stolom koji nudi savršeno mjesto za obrok u ovoj potpuno opremljenoj kabini. Usluga u La Premiere klasi pruža vam iskustvo putovanja bez stresa od trenutka kada napustite svoj automobil. Osoblje Air Francea pobrinut će se za proces prijave za let te vam je omogućen prioritetni pristup sigurnosnoj provjeri putnika nakon čega se možete opustiti u La Premire Lounge koji nudi iznimnu razinu usluga koje se nastavljaju tijekom leta.

[/collapse]
[collapse title=”Poslovna klasa“]

Poslovna klasa na gornjoj palubi Airbusa 380 je oaza udobnosti i opuštanja. Kako bismo u potpunosti iskazali posvećenost detaljima, kut svakog sjedala prilagođen je kako bi vam pružio maksimalnu udobnost tijekom polijetanja i slijetanja. Za vaše potrebe, svako sjedalo ima bočno spremište u kojem se mogu naći električne utičnice za vaše računalo. Doživite vrhunsko umjetničko i kulturološko iskustvo u La Premier i Poslovnoj klasi u mezaninu gdje se na monitorima prikazuju umjetnička djela. Bacite pogled na djela iz najpoznatijih svjetskih galerija dok plovite visoko iznad oblaka.

[/collapse]

[collapse title=”Premium ekonomska klasa“]

Dio Airbusa 380 namijenjen Premium ekonomskoj klasi je vaš osobni udobni raj. Ova redizajnirana klasa na gornjoj palubi pruža privilegirani putnički prostor. Ograničeni broj sjedala raspoređen je kako bi omogućio više prostora. Duboki plavi i sivi tonovi stvaraju opuštajuću atmosferu za odmor i rad.

[/collapse]

[collapse title=”Ekonomska klasa“]

Air France vam jamči udobnost. Putujte smireno u ekonomskoj klasi gdje ćete pronaći više prostora za ruke, noge i koljena nego što je uobičajeno drugdje u ekonomskoj klasi. Opuštajuća sjedala prilagođena su vašim potrebama te je moguće prilagoditi naslon za glavu, povući naslon za ruke i spustiti sjedala. Naše udobno sjedalo čuva vaš osobni prostor.

[/collapse]

[/collapsibles]

Izvor: ifly380.com