HR | EN

 

Posjetite gradove u Njemačkoj

 

Najpoznatije njemačke metropole svake godine privlače milijune gostiju. Ljudi na poslovnim putovanjima, oni zainteresirani za kulturu, ljubitelji mode i noćnog života, svi posjetitelji u Njemačkoj mogu pronaći nešto po svojem ukusu. Posjetite jedan od ovih njemačkih gradova, s kojima imamo direktnu avionsku liniju!

 

 

Stuttgart5
Stuttgart1
Stuttgart2
Stuttgart4
previous arrow
next arrow
 

Stuttgart

Pored toga što predstavlja omiljenu destinaciju za ljubitelje automobila, Stuttgart je i grad glazbe, gdje se možete opustiti uz jazz i uživati u mjuziklima. Ako ste ljubitelj vina, Stuttgart je također prava destinacija za vas, a dobro vino uparite s lokalnim specijalitetima. I naravno, obiđite Dvorski trg u srcu grada, kao i jedan od najlepših botaničko- zoloških vrtova Wilhelma, sa 8.000 životinja! Više informacija o Stuttgartu možete naći na poveznici.

 
 

 

 

Munich2
Munich3
previous arrow
next arrow

München

Posjetite predivni bavarski grad na jugu Njemačke – München. Upoznajte jedan od najljepših trgova – Marienplatz i uživajte u pogledu na Staru i Novu gradsku vijećnicu. Obiđite i Engleski vrt, prošetajte tržnicom Viktualienmarkt i posjetite mnogobrojne muzeje poput Deutsches Museum, najvećeg muzeja tehnike i prirodnih znanosti na svijetu. Više informacija o Munich-u.

 
 

 

 

Frankfurt2
Frankfurt1
Frankfurt5
Frankfurt3
Frankfurt4
previous arrow
next arrow

Frankfurt

Frankfurt je grad bogat poviješću, kulturnim znamenitostima, muzejima, ali je isto tako popularan i kao destinacija za kupovinu. U Frankfurtu možete posjetiti nedavno potpuno rekonstruiran stari dio grada – Altstadt i obići kuću Johanna Wolfganga von Goethea. Ovaj grad obiluje i muzejima sa obiju strana rijeke Majne. U međuvremenu isprobajte i lokalnu kuhinju – čuvene frankfurtske kobasice i zeleni umak! Više informacija o Frankfurtu.

 
 

 

 

Berlin1
Berlin2
Berlin3
Berlin4
Berlin-5
Berlin-6
previous arrow
next arrow
 

Berlin

Brandenburška vrata najpoznatija je berlinska građevina koja je desetljećima bila simbol podjele, a danas je središte njemačke metropole koja ritmično pulsira nezaustavljivom dinamikom, originalnim idejama i neutoljivom kreativnošću. Ove se godine obilježava i 30 godina od pada Berlinskog zida. Njegovi šareni dijelovi, poput galerije pod otvorenim nebom „East Side Gallery“, postali su nešto poput ilustriranog leksikona ulične umjetnosti. Doživite Berlin!
Za više informacija o Berlinu.

 
 

 

 

Dusseldorf

Düsseldorf

Düsseldorf predstavlja metropolu životnog stila na Rajni. Ovaj je grad sinonim za modu, kupnju, kulturu, tradiciju i kvalitetu života. U rajnskoj vedrini duha i kozmopolitskom šarmu razvilo se obilje znamenitosti i atrakcija koje treba vidjeti i doživjeti. Predlažemo i šetnje promenadom uz obale Rajne, koja vodi do luke „MedienHafen“ s građevinama koje su izgradile međunarodne zvijezde arhitekture kao što su Frank Owen Gehry i David Chipperfield. Za više informacija o Düsseldorfu.

 
 

 

 

Koln1
Koln2
Koln3
previous arrow
next arrow
 

Köln

Svakako nemojte zaobići Köln, koji je ujedno najveći grad u njemačkoj pokrajini Nordrhein-Westfalen. Uživajte u prelijepom pogledu na katedralu, opustite se uz čuveno pivo Kölsch i isprobajte rajnske specijalitete. Obiđite i veličanstveni Muzej čokolade te uživajte u čarobnim okusima. Više informacija o Kölnu.

 
 

 

 

Smještaj – Važno je znati!

Kod nas možete rezervirati smještaj po najpovoljnijim tržišnim cijenama često jeftinije nego na vodećim svjetskim pretraživačima smještaja. Prilikom rezervacije aviokarte, rezervirajte i smještaj.

 

 

Putno zdravstveno osiguranje

Molimo vas provjerite opcije putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja u slučaju otkaza putovanja.
Svakako vam preporučujemo sklapanje police osiguranja te nas slobodno kontaktirajte za istu.
Za sve dodatne informacije konzultirajte se s našim agentima na 01 6329 100 ili upitom na mail aviokarte@aviokarte.hr

 

Rezervacija i kupnja avio karte

Rezervaciju avio karte možete prepustiti našim kolegama slanjem upita za navedenu akciju na email aviokarte@aviokarte.hr

 

Ukoliko više volite preuzeti stvari u svoje ruke onda klikom na gumb “Rezerviraj” potražite spomenute gradove i željene datume unutar perioda putovanja te sami rezervirajte avio karte.

* Ukoliko niste u mogućnosti pronaći akcijsku cijenu molimo kontaktirajte nas putem e- maila / telefona.

* Više o načinima plaćanja možete saznati ovdje

 

Više informacija o autorima upitom na marketing@aviokarte.hr

 
 

Opći uvjeti ponude

Naše internetske stranice sadrže promotivne ponude i u skladu su s politikom ULIX d.o.o.
Sve informacije na ovim internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera.
Molimo Vas da sve ponude i cijene, koje možete pronaći na našim internetskim stranicama, provjerite u našim poslovnicama ili pozivom.
Uvjeti navedeni na našim internetskim stranicama mogu se mijenjati u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. ULIX d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju da dođe do promjena uvjeta i/ili cijena od strane avio prijevoznika.