Početna | Nagradni natječaj:

AIR FRANCE KLMFLYING BLUE

Nagradni natječaj:

AIR FRANCE KLMFLYING BLUE

NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠEN. 

IMAMO DOBITNIKA!! Iiiii u Amsterdam ideeee… 

ROKO KOŠTAN!

1. PREDSTAVLJANJE PROGRAMA


FLYING BLUE – Frequent Flyer program Air France i KLM  – skupljajte milje i potrošite ih na besplatne letove, hotelski smještaj, najam vozila…

Pogledajte video te otkrijte glavne karakteristike Flying Blue programa.

Ukoliko se video sadržaj ne prikazuje ispravno, možete ga pogledati ovdje


2. DVIJE VRSTE MILJA: Nagradne i Statusne  

  • Nagradne milje se mogu iskoristiti za besplatne karte, upgrade u višu klasu putovanja, ulaz u salon poslovne klase ili na usluge i proizvode Air FRANCE KLM partnera kojih je preko 100
  • Statusne Milje donose vam viši nivo vašeg Flying Blue članstva, a to znači više povlastica – više dozvoljene prtljage, izbor sjedala na letu, više nagradnih milja

 

3. NIVOI FLYING BLUE ČLANSTVA 

  1. IVORY
  2. SILVER
  3. GOLD
  4. PLATINUM

 

4. KOMPANIJE PARTNERI – svi airline partneri 

https://www.flyingblue.com/partners/airlines.html

NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠEN.

Uvjeti nagradnog natječaja: AIR FRANCE KLM – FLYING BLUE

Pravila NAGRADNOG NATJEČAJA „Air France KLM –  FLYING BLUE“

Članak 1.
U skladu s ovim Pravilima te člankom 3. st. 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/2010) Ulix d.o.o., Miramarska 26, 10000 Zagreb (dalje u tekstu: Organizatori) organiziraju nagradni natječaj ”Air France KLM –  FLYING BLUE” u suradnji s aviokompanijama AF i KLM na stranici Aviokarte.hr i na društvenoj mreži Facebook, a u cilju promidžbe proizvoda i usluga Organizatora te radi učvršćenja odnosa i kvalitetnijeg kontakta sa sudionicima natjecanja.

Članak 2.
Ovim Pravilima se osigurava ravnopravnost svih sudionika nagradne igre i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.

Članak 3.
Natjecanje će se provoditi 7 (sedam) dana, u periodu 09.12.2015. od 12 sati do 16.12.2015. godine do 17 sati, na Facebook stranici “Aviokarte.hr”.

Članak 4.
1) U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske,  te se slažu s uvjetima ovog nagradnog natjecanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u nagradnom natjecanju.
2) Kako bi ostvario mogućnost osvajanja nagrada, sudionik mora točno odgovoriti na nagradna pitanje najkasnije do 16.12.2015. do 17 sati. Komentari sudionika natjecanja moraju biti usklađeni s važećim propisima, ovim Pravilima, pravilima Facebook stranice te ne smiju biti uvredljivog i/ili prijetećeg sadržaja.
3) Sudionici u nagradnom natječanju ne mogu biti osobe zaposlene kod Organizatora, te osobe zaposlene kod poslodavaca koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz priređivanje ovih natječaja (KLM).

Članak 5.
1) Pravila nagradnog natjecanja i imena dobitnika u nagradnom natjecanju objavit će se na Facebook stranici Aviokarte.hr te na samoj stranici Aviokarte.hr.
2) Dobitnici natječaja objavit će se 17.12.2016. na Facebook stranici Aviokarte.hr te na samoj Aviokarte.hr stranici. Dobitniku/ci natječaja će Organizator ujedno poslati privatnu poruku na njihovu e-mail adresu (ostavljenu prilikom prijave u natjecanje). Identitet i e-mail adresu dobitnik/ca će potvrditi osobnom iskaznicom te potvrdom sa e-maila s kojim je prijavljen u nagradnu igru.

Članak 6.
Dobitnici nagrade mogu ostvariti svoju nagradu kod Organizatora i to najranije nakon izvlačenja i objave na Facebook stranici, a najkasnije do 30.01.2016.godine.  U slučaju ne odaziva dobitnika nagrade, Organizatori ostvaruju pravo ponoviti izvlačenje. Prije preuzimanja nagrade dobitnici su obvezni kontaktirati Organizatora natječaja na 01/6329 100 i facebook@aviokarte.hr.

Članak 7.
Sudjelovanjem u natječaju svaki dobitnik neopozivo pristaje da Organizator može bez naknade: koristiti i objaviti u tiskanim i elektroničkim medijima njihove osobne podatke: ime i prezime te adresu.

Članak 8.
Nagrada: povratna aviokarta na letu Zagreb – Amsterdam – Zagreb s aviokompanijom KLM.

Članak 9.
1) Uvjeti za osvajanje nagrade su dostavljeno točno ime, prezime i ispravna e-mail adresa sa kojom se sudionik prijavio u natjecanje.  Objavljeni nagradni dobitnik je konačan. Žalbe na rezultate natječaja nisu moguće.
2 ) Pobjednik natječaja obavezan je s putovanja objaviti minimalno 10 fotografija na svom Facebook profilu  te tagirati AviokarteHR.

Članak 10.
Organizator nagradnog natjecanja neće snositi odgovornost u slučaju:
1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook
2) predaje netočnih osobnih podataka
3) drugih tehničkih problema

Članak 11.
Period putovanja
Nagradne karte vrijede za putovanje u periodu od 01. veljače do 31. ožujka 2016.!
Letovi će biti potvrđeni sukladno raspoloživosti i odobrenju organizatora.
U slučaju popunjenosti zrakoplova na željene datume putovanja, organizator će predložiti nove moguće datume.

Članak 12.
Sudjelovanjem u natjecanju svaki sudionik konkludentno prihvaća sva prava i obveze iz ovih Pravila.
Zagreb, 09.12.2015.