Mjesto polaska (unesite ime grada ili aerodroma)
Mjesto dolaska (unesite ime grada ili aerodroma)
Odlazak
Povratak
Mjesto polaska
Mjesto dolaska
Odlazak
Mjesto polaska
Mjesto dolaska
Odlazak
Mjesto polaska
Mjesto dolaska
Odlazak
Odrasli sa navršenih 25 i više godina
odrasli *
Djeca do 12 godina
djeca *
Bebe do 2 godine
bebe *
Klasa
Presjedanje
Sri-Lanka-300x250
Manila-300x250
Bali-300x250
Bangkok-300x250
Frankfurt-Munchen-300x250
KLM-akcija-300x250
Madrid-300x250
Pariz-300x250
Vijesti-300x250-1
Atlanta-300x250
Nova-lokacija-300x250-2

Dubrovnik – Zagreb

Iz Dubrovnika za Zagreb na raspolaganju je 6 direktnih letova svaki dan, a svaki je tjedan na raspolaganju 13 letova. Najkraći direktni let na liniji Dubrovnik – zagreb iznosi 395 km, a nudi ga zrakoplovna kompanija Croatia Airlines.

Dubrovnik

Dubrovnik, poznat kao “biser Jadrana”, je grad na obali Jadranskog mora na krajnjem jugu Hrvatske. Čini jednu od najistaknutijih turističkih destinacija na Jadranu, kao i luku i središte Dubrovačko-neretvanske županije. Godine 1979., grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Prosperitet grada Dubrovnika oduvijek se temeljio na pomorskoj trgovini. U Uz svoje bogatstvo i diplomaciju, grad je postigao izvanredan stupanj razvoja, posebno tijekom 15. i 16. stoljeća.

Zagreb

Zagreb je glavni i najveći grad Hrvatske. Zagreb je kulturno, znanstveno i gospodarsko središte Republike Hrvatske. Njegov povoljan zemljopisni položaj u jugozapadnom dijelu Panonske nizine, koja se prostire do alpske, dinarske, jadranske i panonske regije, pruža izvrsnu prometnu između Srednje Europe i Jadrana.Prometna povezanost, koncentracija industrije, znanstvenih i istraživačkih institucija i industrijska tradicija osnovna su obilježja njegove vodeće gospodarske pozicije u Hrvatskoj. Zagreb je sjedište državne vlasti, tijela državne uprave i gotovo svim ministarstvimaVlada. Privlači iz cijelog svijeta.


Hot ponuda

Pretraži i usporedi izdane aviokarte*

* Povijesno možete pregledavati izdane karte za pojedinu destinaciju po cijeni, datumu kupnje, datumu polaska i povratka te na taj način steci uvid u prosječnu, relativnu, minimalnu ili maximalnu povijesnu cijenu karte za određenu destinaciju.