Početna | Aranžman Istanbul: 3 dana, 2 noći, 2 aviokarte+hotel već od 2499,00 kn

Aranžman Istanbul: 3 dana, 2 noći, 2 aviokarte+hotel već od 2499,00 kn

 

RASPRODANO!

Uvjeti:

 • Cijena uključuje povratnu avionsku kartu i smještaj (2 noćenja) za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi
 • Cijena može varirati zbog promjena pristojbi zračnih luka svo do trenutka uplate cijelokupnog iznosa
 • Razdoblje kupnje: do isteka raspoloživih mjesta
 • Mjesta će biti raspoloživa po principu first booked – first served (broj mjesta po navedenoj cijeni je ograničen)
 • Nakon potvrde rezervacije promjene datuma putovanja i povrat sredstava nisu mogući
 • Uplatu u ukupnom iznosu aranžmana, za opciju A 2499 kn, opciju B 2599 kn ili opciju C 2819 kn, potrebno je uplatiti na dan rezervacije do 17h.
 • Nadoplata za jednokrevetnu sobu po osobi iznosi od 300 – 500 HRK ovisno o kategoriji hotela i raspoloživosti soba u trenutku rezervacije
 • Cijena aranžmana za dijete (do 12 godina) u postojećem krevetu s roditeljima iznosi 1.100,00 HRK – 1.300,00 HRK ovisno o kategoriji hotela i raspoloživosti soba u trenutku rezervacije

*Navedena cijena vrijedi za gotovinska plaćanja ili za uplate na račun.
**Dodatne informacije vezane uz obročna plaćanja i plaćanja kreditnom karticom dostavljamo na upit, možete nas kontaktirati na:hoteli@aviokarte.hr ili na broj telefona 01/6329-100.

Uvjeti kupnje:

 • razdoblje kupovine do 30.10.2014.
 • uplatu u ukupnom iznosu aranžmana potrebno je uplatiti na dan rezervacije do 17h

Period putovanja:

 • Vrijedi za putovanja u periodu od 01.11.2014 do 13.2.2015.
 • U slučaju popunjenost mjesta na traženi datum, agencija će ponuditi alternativnu opciju avionske karte i hotelskog smještaja najbliže traženoj opciji
 • Ponuđena cijena ovisi o raspoloživosti mjesta na željene datume putovanja

Opcije smještaja

Opcija A: Hotel Grand Ons 3*

Optimalan je odabir hotela sa 3*** smješten u Laleli četvrti

Atrakcije poput Grand bazara, Plave Džamije, Aya Sofije i palače Topkapi nalaze se u neposrednoj blizini kao i Laleli tramvajska stanica te Aksaray stanica podzemne željeznice.

Hotel nudi jednostavan, čist i udoban smještaj uz turski doručak. Ima 88 klimatiziranih soba, glavni restoran, bar, kao i terasu sa bazenom.

Ukupno: 2.499,00 HRK

Opcija B: Hotel Orka Royal 4*

Smješten je u staroj gradskoj jezgri Istanbula na pješačkoj udaljenosti od željezničkog kolodvora i tramvajske stanice Sirkeci. Udaljen je 100 metara od parka Gülhane, te 300 metara od Egipatske tržnice začina. S krovne terase sa bazenom pruža se panoramski pogled na Bospor.

Hotel ima 92 klimatizirane sobe koje su opremljene besplatnim bežičnim pristupom internetu, sefom, te kupaonicama sa sušilom za kosu.

U wellness centru nude se opuštajući tretmani tijela i masaže, a na raspolaganju su i vanjski bazen te hidromasažna kada. Gosti mogu koristiti i hamam te suhu saunu i teretanu.

Za doručak je svakodnevno dostupan švedski stol.

Ukupno: 2.599,00 HRK

Opcija C: Hotel Lady Diana 4*

smješten na trgu Sultanahmet usred je povijesnih znamenitosti poput slavne Aje Sofije, Arheološkog muzeja te Rimskog hipodroma. Restoran na krovu ima panoramski pogled na Plavu džamiju.

Hotelske sobe prostrane su, klimatizirane, opremljene TV-om, mini barom, kupaonicom i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Spa centar hotela Lady Diana nudi opuštajući wellnees u kojem gosti mogu uživati u raznim tretmanima (masažama, sauna). Također, hotel nudi tursku kupelj i hamam.

U restoranu se poslužuje turska i međunarodna kuhinja.

Ukupno: 2.819,00 kn

Za neobvezujuću ponudu pošaljite upit