HR | EN

Croatia Airlines

 

Croatia Airlines hrvatski je nacionalni zrakoplovni avioprijevoznik srednje veličine i član Star Alliancea, najveće zrakoplovne udruge na svijetu, osnovan 1989.g.
 
Tijekom ovogodišnje ljetne sezone kompanija je u redovitom prometu izravno letjela u 39 odredišta u 24 europske države. Ovo je druga godina zaredom u kojoj je Croatia Airlines proširio mrežu letova s četiri nove međunarodne linije- iz Zagreba u Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt. Lani sutakođer uvedeni izravni letovi iz Zagreba u Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg. Tako je u razdoblju od 365 dana putnicima ponuđeno čak osam novih međunarodnih linija, čime kompanija pruža snažnu podršku razvoju hrvatskoga turizma, odnosno gospodarstva.
 
Flota Croatia Airlinesa sastoji se od dvanaest zrakoplova: šest mlaznih zrakoplova Airbus –  dva A320 i četiri A319,  te šest turboprop zrakoplova Dash 8 – Q400.
 
Najveća moguća pažnja posvećuje se povjerenju i zadovoljstvu putnika te zbog toga kompanija kontinuirano unapređuje i razvija kvalitetu usluge u zraku i na zemlji.
 
Croatia Airlines koristi Miles & More, najveći program nagrađivanja putnika, kao svoj program začeste putnike.
 
Croatia Airlines nudi vam mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti na mobilnim uređajima, a omogućuje prijavu za let (check-in) i primitak ukrcajne propusnice (boarding pass) u obliku bar koda. U sklopu nove aplikacije također su dostupne i druge važne informacije vezane uz putovanje kao što su provjera reda letenja, statusa leta ili pak pregled posebnih ponuda. Navedene mogućnosti dostupne su i na kompanijskoj mobilnoj stranici m.croatiaairlines.hr
 
Također je unaprijeđena usluga web check-ina, odnosno mogućnost prijave za let preko kompanijske web stranice www.croatiaairlines.hr
 
Više informacija o tvrtki dostupno je na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr te na brojevima telefona 072 500 505 i 01/ 6676 555.