Početna | Zanimljivosti | U kavezu s AVIOKARTE.HR

U kavezu s AVIOKARTE.HR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dugogodišnjeg Cro Copovog sparing partnera Igora Pokrajca 4. prosinca u Las Vegasu očekuje ispit karijere u liku američkog borca Stephana Bonnara. Pokrajac je prije dvije godine potpisao ugovor s najjačom svjetskom MMA organizacijom, UFC-om, a do sada je odradio tri borbe.

Da je ostavio i više nego dobar dojam na publiku i UFC-ove čelnike pokazuje i borba protiv Bonnara koja je ujedno i meč večeri na prestižnom završetku UFC-ovog reality showa “The Ultimate Fighter”. Amerikanac je velika MMA zvijezda pa bi Igoru pobjeda protiv protivnika ovakvog kalibra otvorila vrata prema samom vrhu poluteške kategorije. Koliko vrijedi, hrvatski je borac pokazao u posljednjem meču s odličnim Jamesom Irvinom kojeg je uspio prisiliti na predaju već u prvoj rundi.

Bonnar je ipak još veći zalogaj i nema sumnje da će mu u subotu u dvorani poznatog lasvegaškog hotela Palms biti još malo teže.

Igorove kvalitete prepoznali smo i mi pa smo ga odlučili sponzorirati u ovaku bitnom trenutku za njegovu karijeru.
Želimo mu mnogo sreće i brzu pobjedu protiv “Američkog psiha”, kako Bonnaru tepaju, kao i puno uspjeha u nastavku karijere.

Aviokarte.hr team