Početna | Zanimljivosti | Sezonske linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd

Sezonske linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd

croatia_airlines_dash_Dash8_Q400

Tijekom turističke sezone Croatia Airlines uvodi linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd. Od 21. travnja do 23. listopada prvi put zrakoplovi Croatia Airlines-a  prometovati će na relaciji Dubrovnik – Atena i to triput tjedno – utorkom, četvrtkom i nedjeljom – stoji u priopćenju.

Riječ je o povratnim redovitim letovima iz Zagreba preko Dubrovnika do grčke prijestolnice (i obratno) koji će putnicima iz Zagreba i iz Dubrovnika omogućiti izravnu povezanost s Atenom. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus 319 kapaciteta 132 sjedala i Airbus 320 kapaciteta 162 sjedala.
Novost su i redoviti letovi između Dubrovnika i Venecije koji se uvode od 19. svibnja i traju do 23. listopada, četvrtkom i nedjeljom zrakoplovima Dash 8-Q400 sa 76 sjedala.

Ovoga ljeta, uvode se međunarodni redoviti letovi na liniji Dubrovnik – Beograd. Letovi su planirani od 20. lipnja do 7. rujna ove godine dvaput na tjedan, ponedjeljkom i srijedom, zrakoplovima Dash 8-Q400.

Nadaju se kako će nove linije iz Dubrovnika pridonijeti produljenju turističke sezone u Hrvatskoj i učvršćenju pozicije koju tvrtka ima u udruzi Star Alliance.