Početna | Nagradni natječaj: KLM i AviokarteHR te vode u Amsterdam!

Nagradni natječaj: KLM i AviokarteHR te vode u Amsterdam!

Nagradni natječaj je završen.

Sudjelujte u novom natječaju OVDJE.

KLM godišnjica otvaranja linije Zagreb- Amsterdam

Prije godinu dana, 26. svibnja 2014 KLM se, nakon 22 godine, vratio u Zagreb i započeo letjeti za Amsterdam potpuno novim zrakoplovom Embraer 190 koji ima na raspolaganju 100 sjedala.

Prilagođeni red letenja omogućuje hrvatskim putnicima pristup cijeloj Air France i KLM mreži koja pokriva 231 odredište u 103 zemlje diljem svijeta. Otvaranjem nove linije KLM je odlučio investirati u ekonomski i turistički razvoj prvenstveno između Nizozemske i Hrvatske, ali i omogućiti Hrvatskoj da ugosti nove inozemne putnike.

KLM je osnovan 1919. godine i jedina je zrakopolovna kompanija koja i danas leti pod originalnim imenom. Godine 2004. avikompanije Air France i KLM udružile su se u najjaču europsku zrakoplovnu grupu s dva značajna zrakoplovna čvorišta, Amsterdam Schiphol i Paris Charles de Gaulle. KLM je “FlightStats platform” proglasio najtočnijim dugolinijskim zračnim prijevoznikom u 2014.

Renomirana zračna luka Schiphol omiljena je među putnicima zbog raznovrsnosti ponude, gostoljubivog osoblja, ugodnog ambienta, a također i zbog jednoterminalnog koncepta koji omogućuje putnicima presjedanje putnika s leta na let unutar 40 min.

KLM je vodeća tvrtka u zrakoplovnoj industriji koja zahvaljujući inovativnoj politici i entuzijazmu, nudi kupcima pouzdane usluge, prilagođene njihovim potrebama i interesima. Kao članica globalnog zrakoplovnog udruženja Sky Team, pruža svojim putnicima široku mrežu svjetskih letova. KLM je osmu godinu za redom izabran za vodeću kompaniju održivog razvoja. Spomenut ćemo samo jedan zanimljiv primjer gdje KLM koristi reciklirane stare uniforme osoblja za izradu tepiha unutar svojih zrakoplova.

Tokom prve godine leta, putnici su pokazali izvanredan interes za novu liniju Zagreb Amsterdam , kao i za transferna putovanja na mnogobrojne KLM destinacije. To se naročito odnosi na europske i američke destinacije, a poseban interes putnici su pokazali prema Kanadi gdje Air France-KLM s ukupno 46 tjednih letova leti na 5 destinacija: Montreal, Toronto, Vancouver, Calgary i Edmonton.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri posjetite našu Facebook stranicu Aviokarte.hr i odgovorite na postavljena pitanja.

Uvjeti nagradnog natječaja: KLM i AviokarteHR te vode u Amsterdam!

Pravila nagradni natječaj

NAGRADNI NATJEČAJ „KLM I AviokarteHR TE VODE U AMSTERDAM“

Članak 1.

U skladu s ovim Pravilima te člankom 3. st. 3. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine br. 8/2010) Ulix d.o.o., Miramarska 26, 10000 Zagreb (dalje u tekstu: Organizatori) organiziraju nagradni natječaj ”KLM I AviokarteHR TE VODE U AMSTERDAM” u suradnji s aviokompanijom KLM na profilu Aviokarte.hr i na društvenoj mreži Facebook, a u cilju promidžbe proizvoda i usluga Organizatora te radi učvršćenja odnosa i kvalitetnijeg kontakta sa sudionicima natjecanja.

Članak 2.

Ovim Pravilima se osigurava ravnopravnost svih sudionika nagradne igre i jednaka mogućnost za dobitak nakon ispunjavanja uvjeta propisanih ovim Pravilima.

Članak 3.

Natjecanje će se provoditi 7 (sedam) dana, u periodu 26.05.2015. od 22 sata do 02.06.2015. godine do 15 sati, na Facebook stranici “Aviokarte.hr”.

Članak 4.

1) U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka,  te se slažu sa uvjetima ovog nagradnog natjecanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u nagradnom natjecanju.
2) Kako bi ostvario mogućnost osvajanja nagrada, sudionik mora točno odgovoriti na nagradna pitanje najkasnije do 02.06.2015. do 15 sati. Komentari sudionika natjecanja moraju biti usklađeni s važećim propisima, ovim Pravilima, pravilima Facebook stranice te ne smiju biti uvredljivog i/ili prijetećeg sadržaja.
3) Sudionici u nagradnom natječanju ne mogu biti osobe zaposlene kod Organizatora, te osobe zaposlene kod poslodavaca koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz priređivanje ovih natječaja (KLM).

Članak 5.

1) Pravila nagradnog natjecanja i imena dobitnika u nagradnom natjecanju objavit će se na Facebook stranici Aviokarte.hr.
2) Dobitnici natječaja objavit će se 03.06.2015. na Facebook stranici Aviokarte.hr. Dobitniku/ci natječaja će Organizator ujedno poslati privatnu poruku na njihovu e-mail adresu (ostavljenu prilikom prijave u natjecanje). Identitet i e-mail adresu dobitnik/ca će potvrditi osobnom iskaznicom, te potvrdom sa e-maila s kojim je prijavljen u nagradnu igru.

Članak 6.

Dobitnici nagrade mogu ostvariti svoju nagradu kod Organizatora i to najranije sedam dana nakon objave dobitnika na Facebook stranici, a najkasnije do 16.06.2015.godine. U slučaju ne odaziva dobitnika nagrade, Organizatori ostvaruju pravo ponoviti izvlačenje. Prije preuzimanja nagrade dobitnici su obvezni kontaktirati Organizatora natječaja na 01/6329 100 i facebook@aviokarte.hr.

Članak 7.

Sudjelovanjem u natječaju svaki dobitnik neopozivo pristaje da Organizator može bez naknade: koristiti i objaviti u tiskanim i elektroničkim medijima njihove osobne podatke: ime i prezime te adresu.

Članak 8.

Nagrada: povratna aviokarta na letu Zagreb – Amsterdam – Zagreb s aviokompanijom KLM.

Članak 9.

1) Uvjeti za osvajanje nagrade je dostavljeno točno ime, prezime i ispravna e-mail adresa sa kojom se sudionik prijavio u natjecanje.  Objavljeni nagradni dobitnik je konačan. Žalbe na rezultate natječaja nisu moguće.
2 ) Pobjednik natječaja obavezan je s putovanja objaviti minimalno 10 fotografija na svom Facebook profilu  te tagirati AviokarteHR.

Članak 10.

Organizator nagradnog natjecanja neće snositi odgovornost u slučaju:
1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook
2) predaje netočnih osobnih podataka
3) drugih tehničkih problema

Članak 11.

Period putovanja
Nagradne karte vrijede za putovanje u periodu od 15. rujna do 15. listopada!
Letovi će biti potvrđeni sukladno raspoloživosti i odobrenju organizatora.
U slučaju popunjenosti zrakoplova na željene datume putovanja, organizator će predložiti nove moguće datume.

Članak 12.

Sudjelovanjem u natjecanju svaki sudionik konkludentno prihvaća sva prava i obveze iz ovih Pravila.
Zagreb, 26.05.2015.