Početna | Događaji | Zagreb – Buenos Aires – Zagreb već od 5081,00 kn

Zagreb – Buenos Aires – Zagreb već od 5081,00 kn

Buenos-Aires
2
Zagreb
Buenos Aires

Polazak: Zagreb

Destinacija: Buenos Aires
Cijena: od 5081.00 kn (u cijenu karte je uključeno – povratna karta + pristojbe zračnih luka)

 

 

Uvjeti kupnje karte: Povrat sredstava u slučaju otkaza nije moguć.

 

  • polazak mora biti između 1. i 31.03.2013.
  • minimalan ostanak od 3 dana
  • maksimalan ostanak do 90 dana
  • ponuda vrijedi 23.01 i 24.01.2013. ili do isteka raspolozivih mjesta
  • cijene su informativne i bazirane su na raspoloživosti mjesta na datum 23.01.2013.

točnu raspoloživost mjesta i cijene provjerite i rezervirajte na Aviokarte.hr

VAŽNE NAPOMENE 

  • rezervacije za letove Air France-a vrijede najkasnije do 22h na dan kada su izvršene (tada ih aviokompanija otkazuje ukoliko karte u tom roku nisu kupljene)
  • rezervacije za letove Croatie Airlines vrijede najkasnije do 22h na dan kada su izvršene (tada ih aviokompanija otkazuje ukoliko karte u tom roku nisu kupljene)
  • ukoliko želite potvrditi rezervaciju i kupiti Vašu kartu, važno je da zaprimimo broj kreditne kartice s kojom potvrđujete kupnju ili da je uplata vidljiva na našem računu do gore navedenih termina (ovisno o aviokompaniji na kojoj ste izvršili rezervaciju Vašeg leta).

 

Uz avionsku kartu preporučamo smještaj u Buenos Airesu:

 

Hotel Alma De Plata 3*** možemo ponuditi:
  • već od 190,00 HRK (25,00 EUR) po osobi u dvokrevetnoj sobi
  • nadoplata za jednokrevetnu sobu već od 190,00 HRK (25,00 EUR)

 


 

Lokacija:
Smješten na području Buenos Aires (Montserrat). U blizini su: Edificio BaroloPlaza del Mayo, Obelisk, Casa Rosada te Teatro Colon.

 

Pogodnosti u hotelu:
Hotel u gradu Buenos Aires ima sljedeće: restoran i bar/salon.Besplatan doručak poslužuje se svako jutro. Besplatna usluga bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine dostupna je na javnim područjima, a pristup internetu se nalazi u smještajnoj jedinici.Osoblje može dogovoriti da na raspolaganju bude sljedeće: organizacija turističkog obilaska/kupnje ulaznicacatering usluge za posebne prigode i organizacija turističkog obilaska. Dodatne pogodnosti koje pruža ovaj Art Deco hotel uključuju: krovna terasaterasa i višejezično osoblje. Uz nadoplatu, gosti imaju pristup sljedećim uslugama: prijevoz do i od zračne luke (dostupno 24 sata). Objekt gostima može omogućiti produženje pogodnosti parkiranjanakon odjave (uz naplatu).

 

Sobe za goste:
Sobe za goste imaju pogled: na grad. U 37 sobe/a s klimatizacijom u objektu Alma del Plata Buenos Aires Hotel nalaze se: sefovi za prijenosna računala i minibaroviDostupna je usluga besplatnog bežičnog i ožičenog pristupa internetu velike brzine.Sobe su opremljene sa sljedećim: LCD televizori sa sadržajem premijerne filmove. Kupaonice nude sljedeće: tuševibidei (kadice)sušila za kosu i besplatne toaletne potrepštine. Dodatne su pogodnosti besplatne novine i prozori na otvaranje. Osim toga, sljedeće pogodnosti dostupne su na zahtjev: glačala/daske za glačanjemogućnost uporabe antialergijske posteljine i pozivi za buđenje. U ponudi je usluga raspremanja kreveta svake večeri, a uslugapospremanja dostupna je svaki dan.

 

Za neobavezujuću ponudu možete nas kontaktirati putem maila hoteli@aviokarte.hr ili

na telefon 01/641-0935.