Početna | Corp2in

Corp2in

Corp2in

Vjerujete li da su promjene potrebne i hitne u vašoj organizaciji/biznisu tada je konferencija ‘Corporate Innovation and Intrapreneurship 2015’ (Organizacijska inovacija i poduzetništvo) koja se održava 22. i 23. listopada 2015 u Zagrebu vaša sljedeća destinacija. Ovo događanje otvara priliku za sve koji žele organizaciju učiniti inovativnom i sposobnom graditi budućnost u tehnološki sve razvijenijem i bržem svijetu.

Program nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sudionike očekuje odličan miks inspirativnih predavanja, zanimljivih rasprava i aktivnih radionica. Konferencija dovodi svjetski priznate stručnjake poput Horace Dediua s Clayton Christensen Instituta (Distruptive Innovation) te Stefana Lindegaarda (15inno), vodećeg eksperta za područje poduzetništva u organizacijama. Očekuju vas i drugi svjetski i regionalni predavači koji će vam približiti teme kao što su inovacije i potreba za promjenama, design thinking, poduzetništvo u organizaciji itd.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete na konferenciji CORP2IN te potaknete inovativnost u vlastitoj kompaniji. Sigurni smo će vam ovo događanje pokazati kako iskoristiti mogućnosti tehnologija u poticanju i ostvarenju inovacija. Saznat ćete kako kreirati okvir za promjene, podršku za inovativne djelatnike te primjenu inovativnih i drugačijih procesa.