Početna | Prvi ću odletjeti u Chicago - Kandidati | Nikolina Grbiniček – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Nikolina Grbiniček – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Viza je već u putovnici, smještaj osiguran, a u planu je narednih godina redovito koristiti izravnu liniju do Chicaga pa bi bio red budućoj korisnici omogućit besplatnu provjeru usluge. A sad čista patetika – naime otac djeteta živi u Chicago i eto ti idealne prilike da se otac i kćer  podruže, a kak će tek babe biti vesele. Bio bi to naravno super poklon kćerki za uspješan završetak prvog razreda, a tek sreće što nema presjedanja, idealna prilika da se sada u komadu od 10 sati dere po crtićima sa povremenim ubačajem igrica.

U Chicagu plan je skočit do Museum of Science and Industry, Museum of Contemporary Art….., kupati se u jezeru Michigan, provozat biciklima po lakefrontu, zaletiti se do Six Flags…., a u pauzama družiona sa rođacima. Lijepo je Frank Sinatra  rekao: Chicago is one town that won’t let you down.

Mislim da je sve tu ulizivanje, isticanje izravne linije, patetika, iskorištavanje djeteta, viza, atrakcije Chicaga, pjesma o Chicagu, do 200 riječi i  još samo treba izravnom linijom doći do Chicaga.

Broj riječi: 172