Početna | Prvi ću odletjeti u Chicago - Kandidati | Kontesa – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Kontesa – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Mislim kako sam upravo ja prava osoba za prvi  let Chicago – Zagreb, jer sam glavna urednica bloga Putopisi, koji sadrži preko 130 putopisa, ima 30 različitih autora i posjećenost nam je preko 200 000. Gledaju nas, čitaju i komentiraju ljudi iz 108 različitih država svijeta. Opis putovanja u Chicago bi sigurno bio veoma čitan, jer imam oštro oko za detalje i zapažam korisne stvari za druge putnike. Također, dobro bih predstavljala svoju  ekipu putopisaca koji su razbacani svuda po svijetu, ali nam redovito pišu i fotkaju upravo za nas.

Drugi razlog je što u blizini Chicaga živi  moja najbolja prijateljica sa svojom kćerkom i stvarno bih je iznenadila nenadanim posjetom; još nikad nisam bila kod nje, a odselila se u Ameriku 1994. Voljela bih upoznati i njenog Gizma, koji ima strah od letenja i još nije dolazio u Hrvatsku.

Još jedan od razloga koji smatram važnim je da se revanširam voljenom biću, koji me vodio na svoje nagradno putovanje, malo bliže – u Sarajevo :) On je nagradu dobio od dubrovačkog prodajnog centra Pemo i moj putopis o tom putovanju je bio izuzetno čitan.

Broj riječi: 183