Početna | Prvi ću odletjeti u Chicago - Kandidati | Josipa Perišić – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Josipa Perišić – „Zašto je baš ona osoba koja treba letjeti prvim letom u Chicago?“

Danima razmišljam kakav tekst napisati da baš ja osvojim putovanje u Chicago. Ideje dođu, pa odu i ništa mi se ne čini dovoljno dobro. Svakim danom sam se zanimala sve više za taj grad i shvatila koliko je stvarno prekrasan, koliko stvari čovjek tamo može vidjeti, koliko lijepih trenutaka proživjeti, naučiti i donijeti nazad sa sobom.

Putovanja su nešto što nam zauvijek ostaje i nitko nam to nikada ne može oduzeti. To su vječne uspomene koje ispunjavaju čovjekov život i obogaćuju ga kao osobu.

Neću Vam pisati ništa o Chicagu, ne znam niti sama, znam samo da bi željela dobiti priliku i biti sretnica koja će ga imati priliku upoznati.

Nikad se ne zna, možda baš ja to budem, možda se ovaj put i meni nasmješe zvijezde pa ja budem osoba koja će šetati šumom nebodera prekrasnog Chicaga, sjediti negdje uz jezero Michigan i upijati život kakav tamo žive neki drugi ljudi… Možda baš ja budem ta osoba pa se vratim sa nekom drugačijom pričom koju ću Vam moći ispričati o Chicagu, gradu kojeg sam imala priliku vidjeti i upoznati jer ste mi Vi to omogućili i tamo me odveli da i ja mogu barem na kratko budna sanjati…

 

Broj riječi: 199